Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Skrypty strony Evonis

hehefd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie są skrypty evelen , pozdrawiam ;). Wiem, jak wyglądają skrypty evelen.pl, gdyż sam je pisałem, a tak chujowego kodu bym nigdy nie stworzył ; o

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Ciekawe jakiego evelen bo wątpię żeby Welnes odjebał taką kichę :)

$error .= 'O witaj wielki <b>Merkonie</b><br>Kłaniam się Tobie ja ZuyPan (Grzesiu  :**). <br>W Twoje szlachetne ręcę oddaję tę maszynę zagłady (panel HA). <br>Niech Bóg ma nas w swej opiece... <br><br>';

To też nie wiem po co by tam wstawiał :)

umarł

Opublikowano

Sorry mistrzu, ale to nie jest nasza strona. Nasza strona została napisana w 2012 roku i jest cały czas pisana (musimy ją dokończyć), a jak widać na ss poniżej wszystkie pliki *.php są z 2011 roku. Przeglądając skrypty można zauważyć, że strona która udostępniłeś należy do ZuyPan i była pisana na potrzeby serwera EvoniS. Nasza strona jest pisana przez użytkownika Welnes.

obcri2.jpg

Pozdrawiam, Endymion ;)

PS. Jakbyś się odrobinę znał na prawach autorskich, wiedziałbyś że sprypty też sa nimi objęte, a nie tylko grafika.

Opublikowano

Reasumując, są to pliki należące do EvoniS, konkretniej do Merkona. Nie mają z naszym serwerem absolutnie nic wspólnego. Proszę moderatora o zamknięcie, lub edycję nazwy tematu.

Zmieniam na [DL] Skrypty strony Evonis

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...