Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wybrać do muzyki?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybra? do odtwarzania muzyki

• IPod 4g/5g
    • Htc Desire VC
    • IPhone 4g
    • SG Ace 2
      0
    • Inne
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Ostatnio zastanawiam się nad kupnem smartfona/mp3/mp4/Ipod a do muzyki.Potrzebuje co najmniej 8GB na samą muzykę(kompletne minimum)!Dobrze,aby posiadał porządnego procka i ogólnie powiedziawszy wydajnego.Głównie mi chodzi o MUZYKĘ!!! Planuję wydać 1100/1200zł.Na razie najbardziej przypadł mi do gustu IPod 5G ale jestem otwarty na propozycję :D.

Wymagam od smartfona:

-System Android(Minimum 4,0 ICS)

-lub system Win Phone (od 7,5)

-lub IOS

-Procek min 800mHz (I Pod toucha nie zaliczam do smartfonów)

-muzyka powinna grać minimum 15h bez ładowania!

-Wyświetlacz co najmniej w jakości HD(720p)

-szkło Gorilla Glass

-i oczywiście głośność i jakość muzyki(głównie przez słuchawki na NA CAŁE USZY!)

Podawajcie mi wszystko co ma co najmniej bdb jakość muzyki,basów i sopranów.Jak już podajecie smartfony muszą spełniać powyższe warunki!.Porszę podawać link do opisu produktu lub podać pełną nazwę i opisać go krótko:

-czy spełnia warunki

-cena

-wady

-zalety

Nagradzam LAJKAMI i 5 W PROFILU!

Opublikowano

Jak tylko do muzyki to iPod, jak chcesz mieć dobrą muzykę + telefon to iPhone 4G, a jak chcesz dobry, szybki i tani smarfton z dobrą muzyką to polecam HTC Sensation XE z Beats Audio :)

Opublikowano

Te "wgrywane" beats audio to pic na wodę, tam jest tylko marny equalizer, prawdziwe mają w ogóle inne wyjście mini jacka, przez co dźwięk jest czystszy, wyraźniejszy i każdy korektor dobrze współpracuję z tym.

Opublikowano

iPhone 4G - dobry telefon + do muzyki. Mi pisze, na 59% baterii ~16h słuchania muzyki :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

iPhone 4G raczej najlepszy. Up wypisał powody :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...