Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem Z Gra Mryganie W Menu

adrian000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zainstalowalem gre pobrał sie patch jest te Biale logo Fija i ładuje sie i jak sie juz załaduje ciagle mryga egran i nic nie da sie zrobic mryga mryga tu jest pytanie robi sie jakis update czy co to jest?

Opublikowano

moim zdaniem to bedzie cos z karta graf

napisalem to na bardziej ogarnietym forum wkleje tu

Witam! dzis zrobiłem formata i zainstalowałem Windows Xp sp3 do tego net frame work 2.0 i 3.0 oczywiscie sterowniki do karty graf. najnowsze ze strony ati do płyty głownej anty wirus jest nod 32 i brałem sie za instalowanie gier najpierw zacząłem od mojej ulubionej gry Combat arms zainstalowałem ok update sie zrobil ok wlaczam ładuje sie mapa i ciach wywala za kazdym razem do windowsa to tak teraz instaluje Unreal tournament antyologie orginalny właczam mapa sie załadowała i nie wiem jak to opisac STRASZNIE GRA CIEŁA i wszystko było różowe tzn praktycznie nic nie widzialem tylko różowe sciany pudełka ludziki itp to mysle sobie kurcze zainstaluje inne gry jak z kolejnymi bedzie problem raczej cos z karta zainstalowałem NFS underground 2 ładuje sie ładuje i czarny ekran zainstalowałem tez Operation 7 wszystko zrobiłem dobrze laduje sie do ggry i ciach ekan zaczyna cały czas mrygac i mrygac.

DODAM ZE WCZESNIEJ JAK FORMATA NIE ROBIŁEM MIALEM WIN XP SP3 I ZADNYCH PROBLEMÓW NIE BYŁO WSZYSTKO GRAŁO I SPIEWAŁO !

przeszukałem wiele for ale bez skutecznie podam moj sprzet jeszcze.

AMD Samprom 2600+ (1.8ghz).

DDR 1: 1.25GB.

Karta graf. radeon x1650pro 256mb ddr2 kupiona niedawno 5miechów temu.

Dysk 90GB

System: Win Xp SP3

Opublikowano

Wszystko powinno śmiać, chociaż ram DDR1...

Spróbuj uruchomić w trybie zgodności 98/95.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

probowalem to samo ramy przed formate dokupiłem 1gb chodzilo dobrze po formacie dopiero sie wszystko zjebało zadna gra nie dziala praktycznie tylko call of duty 1 działa z tych 5gier jakie testowałem eh

Opublikowano

To nie wina procesora. Mryganie wskazuję na kartę graficzną / ramy/ ew. może złapałeś jakiś syf, albo ściągnąłeś uszkodzoną grę.

Hip-Hop nie umarł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...