Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Opłaca się kupić Rammusa ?

MPC22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie, Rammus jest w promocji i kosztuje tylko 345 RP. Chce się więc spytać czy Rammus jest dobry, jaką rolę odgrywa w drużynie i czy opłaca się go kupić.

Opublikowano

Rammus jest junglerem. Ma wkurwiający taunt, kulke dzięki której może uciec, skill zwiększający panca i resy, ult który zadaje obrażania także budynkom :D Moim zdaniem bardzo fajna postać tylko niedoceniana. Zagraj na becie, polecam.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Opłaca się, Rammus jest silny w Jungli jak i na Bocie lub Topie ma silne skille, a taunt na maxa oznacza że gościu nie żyje :P

Opublikowano

Opłaca się. Grałem Ezem i mieliśmy ramussa na topie i jak robił diva w midzie to miał większy dmg z buildem pod pure tank niż ja na ezie! Ten jego wkuriwjący taunt, nie raz mnie zabił. Polecam! Chyba zacznę nim junglować albo topować ;)

Opublikowano

Jest strasznie pomocny w teamie ,ludzie go często banują i się go boją ,jeden z lepszych tanków w grze.Pasyw przelicza ad z armora ,ma tarczę dzięki której wbije sobie w tf ,a ludzie będą się o niego rozbijać,potem ucieknie sobie z Q ,świetnie focusuje ludzi z taunta i ma te AoE ult.Junglę ma szybką ,ganki dobre ,na topie też daje radę.Mocny pick ,polecam.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...