Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Let's Play Combat Arms EU

adamos156

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie do kitu, gadacie i gadacie nikomu nie będzie się chciało was słuchać i te mikrofony szumią jak nie wiem...

Opublikowano

Trochę nudno ;/

Nie lepiej nagrać takie Montage ; > czy cuś ..

Bo Komu chce się słuchać jak cały czas gadacie .

-__Q-Q__-.png

Opublikowano

Popieram Pieca. CA nie jest jakąś bardzo dobrą grą do nagrywania Let's play'i więc to nie wypali i do tego te mikrofony i nudne wypowiedzi działają zniechęcająco dla oglądającego. Zainwestujcie w mikrofony i nagrywajcie bugi, hacki itp. by coś na tym filmie było.

Opublikowano

Ten filmik się nie nadaję do niczego gadacie za dużo jakieś głupoty nas jako odbiorców to nie interesuję.Pomysł może i dobry ale max 5 minutowy game play a nie 22 minutowy bo nie znajdę tutaj nikogo kto to w 100% oglądał wy sami tego nie oglądaliście pewnie :).Jedynym plusem jest jakość bo jest naprawdę dobra;).

Opublikowano

zią... jeśli koniecznie chcesz nagrywać z kimś. to najpierw sie łądnie przedstawcie po kolei, a nie każdy gada a Ty czytasz ich nicki... bo za cholere niezrozumiałem kto co mówi, kto kim jest itp. itd.

btw. ładnie zapierdolone intro, fajny montaż, i nagle jebitnie zjebany napis który psuje jego efekt.

najz.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Dobre jest ale nagle gada 3 osoby w jednym momencie zamiast 1, nic nie zrozumiałem.Dobre intro ale ten napis ;/ No i jeszcze to gadanie hrr..tak to powodzenia życze bo jesteście na dobrej drodze ;) (w miare)

1358504244-U713459.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no to ja się wypowiem na ten temat. To był 1 film. Adamox dopiero ogarnia nagrywanie z combata, także z filmu na film będzie lepiej. Poza tym, nikt z nas nie wiedział, że on nagrywa, dlatego tak spontanicznie się zachowywaliśmy. Dowiedzieliśmy się po nagraniu ;p

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...