Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Poppy

Gryfek

Poppy - dobra postać?  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Poppy wg ciebie jest dobr? postaci??

• Bardzo dobra.
      18
    • ?rednia
      30
    • S?aba
      7
    • Ca?kowicie bezu?yteczna.
      9
  2. 2. Je?li grasz Poppy to idziesz ni? na:

• Solo topa
      47
    • Mida
      4
    • Bota (Carry)
      5
    • Bota (Tank/support)
      3
    • Jungle
      5
  3. 3. Je?li gra Poppy to robisz j? pod:

• Tanka
      2
    • Offtanka
      54
    • Glass Cannona
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem wczoraj przeciwko Poppy w jungli (o.O) i myślałem że to będzie shit pokroju Heimerdingera ale okazała się bardzo silna a w mid game już jej nie szło rozwalić. Z Q leciało +800 DMG (co jest źródłem tego DMG skoro robiłą się pod AD?), a jak zestunowała i było 1v1 to już nie było szans uciec. Z ultem divowała, rozwalała wszystko w TeamFighcie sama nie obrywając. Grałem nią wczoraj na becie i muszę powiedzieć że bardzo silna, no ale to była beta, nie zawsze dobry team, słabi przeciwnicy... Co wy sądzicie o tej postaci? Ja myślę, że na topie może być pogromcą wszystkiego (oprócz Yoricka i Jaxa oczywiście xD). A jak rozwijacie skille? Ja Q, potem W, na końcu E, a R na 6, 11, 16.

Opublikowano

Według mnie jest średnia, zawsze jak nią gram, idę nią na solotopa, dobre jest to, że ma dość dużego dmg, oraz tego skilla co tak niby przesuwa (E?).

a nie W?

http://prntscr.com/jdto6

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Według mnie jest średnia, zawsze jak nią gram, idę nią na solotopa, dobre jest to, że ma dość dużego dmg, oraz tego skilla co tak niby przesuwa (E?).

a nie W?

@Topic

lubie nią chodzić na topa z kimś, lub na solo topa gdy jest jungler. niby nie ma dmg na początku, ale później potrafi wygrać sama :D

pierwszy raz grałem to w 3wbiłem i triple ;-)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Około miesiąc temu śmiałem się z poppy. Nagle sobie pomyślałem ,że sobie nią zagram. Poszedłem na solo topa ( trochę się wystraszyłem ,bo przeciwko yorickowi) ,ale nie było problemu. Kupiłem nią kiedyś i nie grałem ,a tu pierwszy meczyk i boom quadra. Bardzo mocny champ. Np. przeciwko olafowi wystarczyło robić combo e+q i robiłem 2x więcej niż ten jego true dmg :) Polecam ,bo kosztuje zaledwie 450 ip.

Opublikowano

Każda postać w tej grze jest dobra.

Poppy jest ekhm .. Ma dobry dmg i wgl, ale zajebiście łatwo się ją kontruje.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...