Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

17pkt M1

jaroszxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc . Mam problem gdyz caly casz probuje zeby aura miecza weszła mi na m1 z 17 pkt ale nie wchodzi juz resetowalem z 20 razy i caly czas nie wchodzi . Czy zostalo cos zmienione czy jak ?

Opublikowano

25% na 17, 50% na 18, 75% na 19 i na 20 to już się domyśl ;D Jak widać 25% to nie jest specjalnie dużo i ty się mieścisz w tych pozostałych 75% ;p

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

jak grałem kiedyś w metina to miałem postać na której dropiłem pamiątkę z zawiadaka szczerze to ubiłem ponad 300. I nie wydropiło po pół roku gdy już od dawna nie zwracałem na tą misje uwagi biłem metiny cienia. Nagle rozwaliłem go i mi się mapa pojawiła więc sobie myślę co to jest? I nagle wyskakuje mi misja z pamiętnikiem. A na drugiej postaci chyba za 3 albo 4 zawiadakiem dropła. To jest pech! ;))

//Reklama OFF.

Opublikowano

Poszło kilka warnów za powielanie odpowiedzi.

Jeśli chcecie coś dodać jeszcze do tematu to nie piszcie tego samego co inni.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Co któryś raz zmieniaj channele, w końcu kiedyś musi wejść :D

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Co któryś raz zmieniaj channele, w końcu kiedyś musi wejść :D

Zmienianie channeli w niczym tu nie pomoże. Najzwyczajniej w świecie masz pecha i tyle.

sygnaturac.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...