Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WarZ

lotosek44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wiem że to temat do DayZ ale to WarZ nie znalazłem, więc nie miałem gdzie napisać. Moje pytanie brzmi czy WarZ można kupić za sms jeśli tak to jak, najlepiej jak ktoś poda link i mniej więcej mi to wytłumaczy :3. Dzięki.

Opublikowano

Bezpośrednio przez SMS nie ma (tak że wysyłasz SMS i kupione). Płać się przez XSOLLA, PayPal i normalnie przelewem.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

No właśnie przez Xsolla chciałem zapłacić smsem, ale gdy biore że chce zapłacić 23 Euro to zamienia mi to zaraz na 23 pln. Więc przez smsa się nie da tak?

Opublikowano

To zapłać w pln, co za różnica?

600925.png

Opublikowano

Ale w pln największa kwota to 30zł a WarZ jest za 70zł i właśnie jest problem, czy jeśli wyśle 2/3 smsy to czy pójdzie mi ta kasa na jakieś konto Xsolla czy jak?

Opublikowano

Ale w pln największa kwota to 30zł a WarZ jest za 70zł i właśnie jest problem, czy jeśli wyśle 2/3 smsy to czy pójdzie mi ta kasa na jakieś konto Xsolla czy jak?

Aha to jednak jest problem. Ja normalnie przelewem to nie wiem. Ale chyba się sumuje bo trzeba mieć konto na Xsolla tak?

600925.png

Opublikowano

Chyba są konta (coś jak w PayPal) tylko że można SMS kase przelewać.

600925.png

Opublikowano

No wlasnie tylko jakie...

Sam bym chcial zakupic ta gre, a nie mam zielonego pojecia jak ja kupic, z tego co wiem kupuje sie w PayPlay, 20 Dollarów - 75 , 100zl

Chcialbym wyslac Sms'em, nie mam kompletnie pojecia jak to zrobic. Pozdro

Opublikowano

No własnie nie ma tych kont, i nie ma chyba że wyśleś esa za 70zł. Lipka troszke, chyba się przejade po pay safe card :x

Opublikowano

Panowie, juz wiem o co chodzi, Wlasnie zakupilem Gre !!!

Jezeli chcecie w zabce lub w innych marketach itd (Kaufland , Zabka , Tesco Itd) zakupic Gre, robicie Tak.

Na początek wiadomo... Wchodzimy na www.Thewarz.com

1.Wybierasz "Buy Now 300+ methods".

2.Wpisujesz swój email na który chcesz zamówić grę i klikasz dalej.

3.Wyszukaj i kliknij na "Moje rachunki".

4.Zapiszesz plik "zamowienie.pdf na pulicie.

5.Otwierasz plik "zamówienie.pdf" i drukujesz go(tam będzie podana kwota w złotówkach do zapłaty).

6.Wydruk(kupon) zanieś do jakiegokolwiek sklepu z znaczkiem "Moje rachunki" (Polomarket, Kaufland, Żabka itp.)

7.Kasjerka zeskanuje kod i będziesz musiał zapłacić i da Ci paragon, który przyczepi Ci do wydruku.

8.Na otrzymasz na email z info., że wpłata już jest dokonana a po 1h dostaniesz klucz do gry.

9.Ciesz się grą.

Pozdrawiam !

Opublikowano

Jak dla mnie przelewem lepiej. Ale to nie zmienia że SMS`em nie da rady.

600925.png

Opublikowano

No niby tak, idziesz na poczte, podpisujesz to, tamto Potem dostajesz na Email klucz chyba i wpisujesz do gry pewien nie jestem...

Ale jak dla mnie najlepszy sposob to

Wchodzisz na www.Thewarz.com

1. Dajesz Buy now 300+ methods

2. Wpisujesz Swoj Emial np .[email protected] - (Prosze tego nie brac pod uwage, to tylko wzor.)

3. Klikasz Dalej. Np. za pomoca "Zabka Shop" , Klikasz... Wysyla Ci cale dane (Email , Kwote do zaplaty Itak dalej, wydrukowujesz to" Zanosisz Do zabki kasjerce, lub kasjerowi, placisz ta kwote ile tam masz na tym faksie zaplacic.

4. Ona do tego wydrukowanego faksu przyczepia ci Paragon.

5. Gdy juz Pokazales jej ten wydruk i przyczepila Ci ten paragon.

6. Na E-mali dostajesz potwierdzenie ze Gra zostala tzw. "Oplacona". Klikasz tam link aktywacyjny, przekierowuje Cie do wpisania tam Klucza Bodajze

7. Wpisujesz Kod, Odpalasz Gre. ;)

8. I masz podniete z Gry ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...