Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Amumu Quadra Kill - Pierwsza gra Amumu!

Adelut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Wczoraj pierwszy raz grałem amumu, okazało się, że wbiłem QUADRE!

76964498006964542212.jpg

Wiem, słaby build, ale Quadra samodzielna :) Był jeszcze triple samodzielny. Przy tej QUADRZE prawie była penta, ale oczywiście sz.p Xin Zhao; nie oddał mi jej :(

Opublikowano

ładnie :) leci +

Hydra raz widziałem ale quadre soraka podobijała xD no ale quadra była:).

gdzieś na necie jest jak znajdę podeśle.

- tu jest penta ale moim zdaniem powinna oddać kogmaw ;) w tamtym było takie coś że bazy broniła bo all padli.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Nie obraź się, ale to nie jest żadna podjara pochwalić się, że tankiem zrobiło się quadrę, gdybyś był pod AP, to tak, byłby to taki dość fajny 'prezent' z okazji pierwszej gry postacią, no ale tank jednak nie powinien podbierać fragów, bo sądząc po Twoich itemach albo przeciwnicy byli ultra słabi, albo po prostu dobijałeś kille.

Opublikowano

Czy umiesz czytać:

"SAMODZIELNA QUADRA" Miałem oddać martwym sojusznikom?! Jak?! Pan Bóg miał ich wskrzesić?

Opublikowano

Nie obraź się, ale to nie jest żadna podjara pochwalić się, że tankiem zrobiło się quadrę, gdybyś był pod AP, to tak, byłby to taki dość fajny 'prezent' z okazji pierwszej gry postacią, no ale tank jednak nie powinien podbierać fragów, bo sądząc po Twoich itemach albo przeciwnicy byli ultra słabi, albo po prostu dobijałeś kille.

Pochwal się swoimi osiągnięciami... Myślę, że tankiem ciężej zrobić niż ap, bo ap wjeżdżasz ze stuna, ult, w odpalone, jedno gora 2 "E" i jest tons of dmg, a i tak nerfili jego ap przeliczniki.

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...