Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Szansa na famasa

dabekk1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jaka jest szansa trafienia famasa w losowaniu? Ja kupiłem 4 losy i wygrałem 2xk1 i 2xdesert. Jeżeli kupie 4200 nx jest duża szansa że trafie famka?

Opublikowano

nie twoja szansa nie wzrośnie

zawsze będzie taka sama

bo to tak jak wygranie w totka

albo masz szczęście albo nie

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Niby pełno osób lata z tym to chyba lota szybko famas. Ja też mam 4200 nx i się zastanawiam czy strzelać czy nie.

Powinni coś dawać za te 20 zł w tym losowaniu.

@Down. Mówię człowieku, że raczej są spore szanse bo dużo osób biega z famasem... Więc to nie spam tylko logiczne wyjaśnienie. Sam też miałem pisać podobny temat, ale się zastanowiłem i wolę nie ryzykować mimo sporych szans.

@Edit. Down. Rozwaliłeś mnie lol2. Nie powieliłem odpowiedzi tylko powiedziałem zupełnie co innego. Jakie są szanse. Że raczej sporawe, nie jak ty.

Opublikowano

Nie spamuj up

Twój post nie przydał się autorowi. Już dostał odpowiedź, że albo się ma szczęscie albo nie!

// jak widzisz post łamiący regulamin to raportuj go a nie bawisz sie w moda ;) || areq94p

// Ale wszystkie jego posty nie są jakieś pomagające, często on po prostu powiela odpowiedzi . Nie mogłem się powstrzymać po za tym jak zgłosze to on nie będzie wiedział, że to ja, a to mój rywal ||Platinum

Opublikowano

W przypadku Random Box'ów to nie ma szans większych po zakupie większej ilosc skrzynek .. po porostu loteria , jak trafisz to trafisz ... nie radzę kupować tych skrzynek ;) Raz na 5 tys pada chyba famas.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie spamuj up

Twój post nie przydał się autorowi. Już dostał odpowiedź, że albo się ma szczęscie albo nie!

// jak widzisz post łamiący regulamin to raportuj go a nie bawisz sie w moda ;) || areq94p

// Ale wszystkie jego posty nie są jakieś pomagające, często on po prostu powiela odpowiedzi . Nie mogłem się powstrzymać po za tym jak zgłosze to on nie będzie wiedział, że to ja, a to mój rywal ||Platinum

Masz racje! On tylko nabija sobie posty !

Ja cie popieram ;]

07422092377787152026.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...