Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Mapa Sky map.

ichus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sky1jpg_xnrrsxh.jpg

DL:

Skan:

Źródło:

epvp.

GOTOWE Property :

<File archivedPath="property/property/nemeziss/skyrim.prb" type="0"><![CDATA[extracted\Property\property\property\nemeziss\skyrim.prb]]></File>

<File archivedPath="property/property/nemeziss/skyrim2.pre" type="0"><![CDATA[extracted\Property\property\property\nemeziss\skyrim2.pre]]></File>

<File archivedPath="property/property/nemeziss/skyrimb.prb" type="0"><![CDATA[extracted\Property\property\property\nemeziss\skyrimb.prb]]></File>

Gotowe wpisy do item:

<File archivedPath="d:/ymir work/item/nemeziss/skyrim.GR2" type="1"><![CDATA[extracted\item\ymir work\item\nemeziss\skyrim.GR2]]></File>

<File archivedPath="d:/ymir work/item/nemeziss/skyrim1.mse" type="1"><![CDATA[extracted\item\ymir work\item\nemeziss\skyrim1.mse]]></File>

<File archivedPath="d:/ymir work/item/nemeziss/skyrimb.GR2" type="1"><![CDATA[extracted\item\ymir work\item\nemeziss\skyrimb.GR2]]></File>

<File archivedPath="d:/ymir work/item/nemeziss_qqw/skyrim/c_neme_lol_qqw_skyr_01.tga" type="1"><![CDATA[extracted\item\ymir work\item\nemeziss_qqw\skyrim\c_neme_lol_qqw_skyr_01.tga]]></File>

<File archivedPath="d:/ymir work/item/nemeziss_qqw/skyrim/c_neme_lol_qqw_skyr_02.tga" type="1"><![CDATA[extracted\item\ymir work\item\nemeziss_qqw\skyrim\c_neme_lol_qqw_skyr_02.tga]]></File>

Jeżeli temat był proszę usunąć.

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Czyli nie wiesz nawet czy mapa działa ? Tak zajebiści jesteście że nawet nie sprawdzicie a od razu wrzucacie ...

umarł

Opublikowano

Żeby się jakiś mod nie doczepił tu jest skan

https://www.virustotal.com/file/35991652201e2735dbb934b50ade5616f649bd043b74d5bae478c066cbc093e2/analysis/1352562269/

Dzięki za mapkę leci Like i 5*

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

A masz może pliki do bazy ?

Mapa nie ma nic wspólnego z bazą danych mysql, chyba że chodziło ci o potwory które sobie sam musisz sprowadzić jak sądzę :ninja:

Opublikowano

pokaż screeny z tej mapy.

Co to za mapa? ss -.-

Pokaż SSy z gry będzie lajk

Czyli nie wiesz nawet czy mapa działa ? Tak zajebiści jesteście że nawet nie sprawdzicie a od razu wrzucacie ...

So Słit co nie z4z0l ? :) Autorze może sprawdź czy działa ? A może nie umiesz ?

eh myślałem że będzie chociaż ss z gry a tutaj jakieś małe ss -,- i skanu jeszcze nie ma :D

Łapcie:

vYJXDKx.jpg

Chodzi mi o regeny , server_attr itp

Wszystko jest w paczce...

Opublikowano

Nie ma po stronie serwera -.-

Oczywiście, że jest, tylko w kawałkach. Jak widzisz u mnie dodane.
Opublikowano

Powiedzmy, że nawet jakaś to wygląda ;P, szkoda jednakże sam Autor nie podał wszystkiego od razu wraz z Screenem, ale to małe uchybienie.

Opublikowano

A czy możesz dodać wszystko spakowane w 1 plik ??

Niestety, nie posiadam już tej mapy w takiej wersji. Strasznie mi się nie podobała i i była bezużyteczna (rozmiar platformy jest bardzo mały). Obecnej swojej wersji nie mogę zuploadować, gdyż jest robiona specjalnie na potrzeby mojego serwera.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...