Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Następny temat co kupić :D

KochamCieKotku

Broń na pera  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Króra bro? wed?ug was najlepsza ?

• CZ Scorpion EVO 3 A1
    • T-2
  2. 2. Oraz który pistol lepszy ?

• Bushmaster Type 97
      0
    • G18 Cobra
    • A mo?e lepiej bra? za GP G18 Carbon Black

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Wiem że jest już pełno takich tematów i nawet Pba napisałem poradnik, ale mam zamiar kupić sobie pera, jak narazie mam CQB na pera i bronie za GP (UMP, l96A1, G36e). I właśnie mam problem co kupić, myślałem o jakiejś snajpie, np. WA2000 i zmienić ją na tactikala, ale nie wiem czy ona jest dobra. Albo o Evo, strzelałem z niej trochę i jest bardzo fajna, ale nie wiem czy opłaca się ją na pera. Więc co byście polecali z broni SMG, SR, AR. Od razu powiem że TR-a odpada, L96A1 AW również odpada, oraz odpada TPG-1 PRO (Nie chcę jej ponieważ TPG można kupić za GP, i aż tak dużo się nie różni), więc proszę ich nie proponować. Również nie chcę żadnej wersji gietki, wystarczy mi zwykła za Gp.

Opublikowano

AR - M6A2-SRT ale te bronie co masz już wystarczą co posiadasz.

SMG - UMP 45

SR - Nie kupuj jeżeli masz już za gp.

Opublikowano

WA-2000 Tactical jest naprawdę dobre i celne, jeśli nie masz dobrej snajpy to kup właśnie ją, z SMG to T-2, AR - SRT - SR właśnie WA-2000

Opublikowano

AR - M416 CQB lub Carbon 15

SMG - Skorpion Evo, P90 TR, T-2

SR - L115A3 i na muszkiet, imo najlepsza snajpa z najlepszym celownikiem.

Opublikowano

Wczoraj kupiłem m6a2 srt i jestem bardzo z tego zadowolony. Co do smg to p90tr z full speedem + mała mapa typu junk flea lub death room i jesteś kosa.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dual skorpion schęcią bym kupił, ale nie chcę broni na jakiś okres tylko kupić na stałe. Zdaża się że mam długie przerwy i szkoda by było stracić NX na darmo. A co do PP-19 Mod, to mi się tym lipnie strzela, moim zdaniem leprze jest zwykłe PP-19, może to przez ten tłumnik. Arktic Wolf też odpada, bo mam zwykłą L96. XM8 to nie broń dla mnie :/ . A tr nie chcę. Więc chyba się skuszę na to Evo, dobrze myślałem że też będziecie ją polecać. Zrobię za chwilę ankietę i się okaże, co według was będzie najleprze. Tylko wybiorę do tego bronie które biorę pod uwagę.

Bywalec
Opublikowano

Jest dużo testów broni na YT.

Mniej w języku polskim, ale u nas jest taki gościu o nicku ThePba4747 i on ma kilka polskich review :D

Nic ci z takiego doradzania. Musisz zobaczyć broń w praktyce

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Bywalec
Opublikowano

To sobie pooglądaj tak zwane review broni na YT

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

WA-2000 dobre jest na male i średnie mapki ,ale na duze mapy jak kill creek, czy snow valey jest do bani.

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Bywalec
Opublikowano

Eh z filmików wywnioskowałem że obydwie bronie są świetne, oraz to że zabiją na 3 hity. I weź tu coś wybierz :D

Omg. To przypisz im cyfry 1 i 2.

Wejdź na stronę random.org i sobie wylosuj :D

Ja tak robię gdy nie mogę się zdecydować

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...