Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ZOOM HACK !

lukasz48

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze Szymek mówi , to forum jest przeznaczone do cheatów , bugów itd .

Nie chcesz nie korzystaj , a nie wyzywasz i marudzisz , sensus12. ; )

Pasjonat
Opublikowano

Prosił bym o opisanie co dokladnie daje zoom hack

zgaduje ze cos przybliża ale co ;p

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

Zakładając że ZoomHack to typowy cheat, powiedzcie mi, za co ku**a hejtujecie ludzi którzy go używają. Ułatwiają sobie rozrywkę nie utrudniając jej nikomu innemu. Mi nigdy nie przeszkadza NIKT z zoomhackiem.

@topic

www.botoflegends.com

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Dobrze Szymek mówi , to forum jest przeznaczone do cheatów , bugów itd .

Nie chcesz nie korzystaj , a nie wyzywasz i marudzisz , sensus12. ; )

Połóż się i umrzyj.

<>

Opublikowano

Każdy Cheat - ułatwienie ułatwienie - ban.

Muszę coś więcej pisać? Naprawde tak trudno grać bez zoom hack'a? Przynajmniej bana nie dostaniecie gimbusy

Opublikowano

@sensus i sorce - jak macie takie nastawienie to wynocha z tego forum - multiplayer cheats

i jedyny sensowny zoomhack jest w bol'u - nie ingeruje w pliki gry, przez co szanse na bana są praktycznie zerowe :)

Opublikowano

MultiPlayerCheats hm, może i tak, ale na tej stronie jest wiele ciekawych news'ów, nie myśl że jestem tu z powodu hacków.

Dzięki za warna już mam 99/100 jeszcze 1 i bedzie ban YEAH!

Opublikowano

@2 up to co tu robią poddziały jak komputery, czy programowanie? to forum od dawna nie jest już takie jakie powinno być skoro to tylko cheaty to powinna być każda gra a w niej poddział CHEATY A RESZTA TO GÓWNO, prawda jest taka że mnie jeb** czy grasz na cheatach czy nie bo i tak będziesz ssał i każdy dobry gracz Cię pokona.

<>

Opublikowano

@Up

Tak was to boli że jakiś gościu widzi mapę inaczej niż wy? Ja mam na to wyjebane po całości. To mi nie przeszkadza. Gdyby to był cheat że ci np. flashuje się co sekundę nie ma cooldownow na ulta czy jakis moneyhack to bym był zły ale za takie coś Wiem że takie coś prawdopodobnie nie powstanie (prócz 0 sekundowego flasha w cheat engine) ale takie coś nie ingeruje w rozgrywkę innych. To że ktoś nie potrafi patrzeć na mapkę to nie powód by go wyzywać od noobow.

Jesli możesz daj add.png

Opublikowano

RaCiO , dobrze mówisz . To indywidualna sprawa jak kto chce grać , to nie ingeruje w grę innych że ja inaczej mapę widzę ; )

Opublikowano

Haha dupa was boli, że sobie pogra na zoom hacku co? Od tego jest to forum cieszcie sie, że lol jest jedną z nielicznych gier, którą haxy ominęły bo wtedy by was dopiero dupsko bolało.

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...