Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak to jest z tym raportowaniem?

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zawsze jak pytam któregokolwiek moderatora o to jak można pozbyć się warnów odpowiada:

"Pomagając, Raportując, Biorąc udział w konkursach." itp.

Chodzi mi głównie o te raporty, jak to z nimi jest?

Z raportowałem chyba 13 wątków spam botów, ale raportuję też ciągle jakieś inne wykroczenia.

Można by powiedzieć że z raportowałem setki postów i wątków, a 30% warna jak mam tak mam...

Czy odpowie mi ktoś bez owijania w bawełnę, ile trzeba z raportować by doczekać się odjęcia chociażby 5% ?

Gość Menesterowy
Opublikowano

Musisz napisać do moderatora/globala danego działu, że pomagasz, starasz się pomóc w działaniu forum, wtedy na pewno podejmą decyzję, najłatwiejszym sposobem na zbicie % jest po prostu pisanie tutów.

Opublikowano

13 Raportów, ale dużo - stos.

nie raz niektórzy użytkownicy potrafią wysłać 250raportów w 2godziny i im się nie zbija %.

btw. ja nie preferuję zbijania % za pomoc, bo każdy jakoś pomaga. only tutki

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

@up

Z raportowałem chyba 13 wątków spam botów, ale raportuję też ciągle jakieś inne wykroczenia

@top

zależy od moda jeden da te -5% inny nie

Możesz sie upomnieć ale wątpię że ci ściągną

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Pomoc w dziale musi być widoczna przez dłuższy okres czasu. Nie definiujemy tego poprzez ilość wysłanych raportów, a intensywność ich wysyłania. Niektórzy modzi ściągają automatycznie wtedy %, do innych trzeba napisać. Zawsze do takiej wiadomości na pw można tez dodać GM'a, by potwierdził, że zasługujesz na to, czy że jeszcze jest za wcześnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...