Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NAJGORSZY SERWER NA SWIECIE

Pan_Morden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno dawno temu było sobie królestwo.... Ale to i tak bez znaczenia. Historia jest nieważna. Ważne jest że możesz tu kopać, budować co chcesz, zabijać, rozwalać, przeklinać i wyzywać. Nie ma WL. Całkowita samowola.

Ten serwer nie jest fajny. Chodzi na nim o przetrwanie i zabijanie innych graczy oraz walki frakcji. Nie ma LWC ani cuboida, a zabezpieczenie przedmiotów i budowli daje tylko teren frakcji, wiec trzeba do jakiejś należeć albo założyć swoją. Walczyć można zaklęciami, niektóre są tak potężne, że niektórymi zabijasz wszystkie istoty dookoła i wysadzasz teren. Zaklęcia trzeba jednak kupować, a do tego potrzebne są pieniądze które musisz zarobić. Rangi zdobywa się za zabijanie graczy.

Ogólnie nie jest to żaden RPG ani Freebuild tylko czysty surwival z rangami i magią.

IP: 178.213.220.13

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Po pierwsze serwer jest całkiem spoko, po drugie jak nie wież co to są wojny frakcji to go nawet nie oceniaj, a po trzecie jak nie umiesz na takich serwerach grać to go nawet ,,nie masz prawa" oceniać :P

Opublikowano

Po pierwsze serwer jest całkiem spoko, po drugie jak nie wież co to są wojny frakcji to go nawet nie oceniaj, a po trzecie jak nie umiesz na takich serwerach grać to go nawet ,,nie masz prawa" oceniać :P

Ja nawet nie wiem jak tam zaklecia kupic ech...

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Najgorszy serwer na świecie :DxD padłem a sam go reklamujesz zobacze i dam edita

@edit

Serwer ma wl to więc nie ocenie go

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

Najgorszy serwer na świecie :DxD padłem a sam go reklamujesz zobacze i dam edita

@edit

Serwer ma wl to więc nie ocenie go

kazda reklama jest dobra ^^

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...