Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rękawica dropu

VNM1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Zacząłem grać w metina wczoraj.

27lvl mam eq pajecza+6 tygra +6 bojowa +6 tradycjak+6 buty+0 +500pz

Gram na m2bobie i na luzie spot w m2 dzikusów biore bodym jak i w lochu małp.

I moje pytanie jest takie .

Czy oplaca mi sie juz kupowac rękawiczke dropui 2x wiekszy drop?

Najpierw myslalem ze na medale konne moge ale potem pomyslalem ze moze dopiero potem jak na metiny z bojem bede mial chodzic a ktos mi napisal ze najbardziej w dolinie sie oplaca miec ale chyba by wbic lvl na doline i miec eq to trzeba w m2 lub gdzies chyba najpierw zarobic no nie?

A wy jak uważacie ? Teraz ceny : medal konny 200k kosztuje silne cialo 500k duchowe uderzenie 250k aura miecza 2.5kk wiec niewiem co robic. Dodam ze zamierzam wysyłać sms za 50zł co 2 miesiące

Opublikowano

Proponuję zrobić Wojownika Mental, zatrzymać się na 18lvl, wszystkie punkty umiejętności zainwestować w Silne Ciało które musi wejść na M1 i posiedzieć trochę w Lochu Małp.

Opublikowano

nie lepiej na metiny? czy nie dziala moze na metiny? Dzisiaj pierwszy metek i silne cialo poszlo czyli 500k a 1medal 200k dropilem godzine dzisiaj

Opublikowano

Nie lepiej pójść na tym 15lv. do Imha i zacząć dropić bronie na poziom 30?

O wiele większy zarobek niż za ku.

Drugi sposób to również te Medale.

KU to kwestia farta tak jak KD.

Lepiej obieraj sprawdzone sposoby zarobku.

Jeżeli chcesz możesz też poszukać tutaj coś dla siebie :

http://www.mpcforum.pl/topic/751964-tutsposoby-zarobku-na-solarze-s26/

Opublikowano

Mi się wydaje że najlepszymi sposobami na zarobek będzie dropienie na Imha i łowienie na FB..

Ceny małży są spore więc można na tym nieźle zarobić...

Fish Bot (działa na PL'u) :

http://www.mpcforum.pl/topic/665020-dlfish-bot/ 

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

a ja proponuje dropic kawalki klejnotow i inne smieci z m2 :) serwer nowy wiec dostaniesz za nie troche kasy a z rekaiwca przez godzine masz cale eq :)

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Nie pisałem na jakim serwerze gram. Gram na Syriuszu. I dzieki za komenty ale łatwo powiedziec zrob pierw bardzo dobre eq i idz na metki. A chyba najpierw zarobic musze na te eq. Fishbot dobry wiem uzywam m2bob . Ale wiec wasz sposób to mental 18lvl i medale ? Ile dzienie medali bym mial ? Chodz powiem ze to nudne tak te medale ciagle dropic.. Caly dzien.. ALe jak trzeba .. Oplaca mi sie kupic na 31 dni rekawice i gdybym codziennie te 31 dni byl w tym lochu mialbym juz na eq +9 i riba +9 sr +20 ?

Opublikowano

Nie pisałem na jakim serwerze gram. Gram na Syriuszu. I dzieki za komenty ale łatwo powiedziec zrob pierw bardzo dobre eq i idz na metki. A chyba najpierw zarobic musze na te eq. Fishbot dobry wiem uzywam m2bob . Ale wiec wasz sposób to mental 18lvl i medale ? Ile dzienie medali bym mial ? Chodz powiem ze to nudne tak te medale ciagle dropic.. Caly dzien.. ALe jak trzeba .. Oplaca mi sie kupic na 31 dni rekawice i gdybym codziennie te 31 dni byl w tym lochu mialbym juz na eq +9 i riba +9 sr +20 ?

Gdybyś dziennie dropił min. 10 medali (co jest realne), przez 31dni masz szanse na to zarobic...

Opublikowano

Gdybyś dziennie dropił min. 10 medali (co jest realne), przez 31dni masz szanse na to zarobic...

Ja bym chyba kurwicy dostał dropiąc codziennie w lochu xD

Co do zarobku to moim zdaniem rękawiczke kup, buffa zrób 18lvl :D w blogo mu walnij do m1 i mentala i leć na imhe (postac do dropu to 9-15lvl) i z rękawiczką pompa.

Nie czaruj.

Opublikowano

kolega wyzej napisal ze najpierw eq bym ubijal te metki.. ale ja chyba po to chce rekawice by zarobic na eq lol ? ^^

Opublikowano

metinowiec189 dobrze gada xD

z rekawiczka na imha zarobisz przez 5dni na to eq co chcesz a jak przez 31 dni to kasy bys mial ladny zapas :D

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

ale jakie eq miec na imhe by ogarniać 9levelem ? Mam m2boba ktory bedzie mi pomagal. Ale pomozcie mi gdzie mam dropic na jakich wilkach czy co ? chce riba miec i koziki bardzo potrzebne. Powiedzcie jakie eq musze czy starcza mi buty+500hp bojowa tradycjak +6 i zelazna+6 i dlugi miecz+6 ?

Opublikowano

Ehh, wszyscy macie wiedze mniej lub bardziej teoretyczna. Sam zaczalem od zera grac na PLu w srode na s26. Zainwestowalem od pierwszego lvla w 2x drop. W tej chwili mam lvl 25 i 3,5kk yang. Zbieram na fmsa +6/7 srednie okolo 30%. Taki idzie kupic za 7/8kk. Mysle, ze jeszcze dwa dni dropienia i sobie taki kupie. Dalej juz tylko metki itd.

osobiscie polecam CI kupienie 2x dropu. Bez niego nawet polowy aktualnej ilosci yang bym nie mial.

Jesli chcesz wiedziec na czym zarabialem, to glownie zolcie niedzwiedza, szeroki miecze, kawalki klejnotu i IMHA. Takze rzycze Ci powodzenia.

4166086824bcdebc547729.png

Jesli pomogłem, daj 'Lubię to!'.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...