Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] z moim privem pomocy !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeszcze wczoraj o zrobieniu priva nie myślałem, lecz dzisiaj sobie wszedłem w http://dealex.ugu.pl/index.php?page=plikiserv i jakoś mnie to zaciekawiło. Wszystko super w 4godziny udało mi się go zrobić wszystko ładnie :) zrobiłem sobie konto w navimysql wygenerowałem hasło i zalogowałem się na postać i gitara działało ...

Zrobiłem reset w "SF-by radar oracle wirual box" i teraz się posypało na wirtual box jest wszystko jak wcześniej, jest dobrze zero błędów, lecz jak się loguje na konto pisze "konto zostanie połączone" - ten napis trwa sekunde, potem jest "logowanie..." - ten napis trwa wiecznie... miałem to juz 1h włączone i się nie zalogował. probowałem wszystkiego resetowałem serwa, robiłem nowe konta ... nic nie dało i co dziwne gdy jeszcze serwer działał to gdy weszłem w NaviMySql to player/player i była moja nazwa postaci tam, a teraz już jej nie ma :(

Co mam zrobić pomocy tylko Wy mi możecie pomóc jestem z tego zielony ;/

daje lajki / + / i co sie jeszcze da !

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Aha chciałem dodać iż, że jak jeszcze serwer działał to zmieniłem nazwe mojej postaci w NaviMySql na [GM] i zresetowałem serwer i się to stało ...

oraz w Virtual box (konsola) pisze mi "connect : operation timed out" i tak 4razy linijki, jak jeszcze serwer działał to mi to nie wyskakiwało :)

Opublikowano

Wszystko usunąłem zrobiłem tak jak wcześniej tak jak jest w tym tutku

(wcześniej zrobiłem to samo i działało) a teraz nie znowu ten sam broblem nic nie zmieniałem w plikach wszystko wykonane tak jak w tutku na 100%

Co mam zrobić ?

Opublikowano

wejdź z channel 1 w plikach serwerowych(nie wiem jaka ścieżka u badara) i skopiuj ostatnie 30 linijek z pliku syserr.

old-metin.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...