Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod][MPC] Critical Mod BETA by Awesome

Impression.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1352505292-U722206.png

1352492659-U722206.png

Mod robiony 2 dni bez przerwy tylko 8h snu :P Zmienia szatę graficzną moda oraz daje funkcję anti smoke. Czemu BETA ? Bo nie wiadomo czy przyjmie się na forum.

W następnych wersjach robione będą nowsze opcje typu Anty-Flash itd.

1352492733-U722206.png

Windows 7 64 bits / Windows XP

1352492775-U722206.png

https://hotfile.com/dl/178985068/2dbe0a6/Critical_Mod_BETA.rar.html

1352492791-U722206.png

1352505090-U722206.png

Wideo ze specjalnym pokazem instalacji moda:

http://youtu.be/_0HPwNQLvME

Prezentacja moda:

http://youtu.be/536YNRL-lJI

Hasło to: awesome

Pozdrowienia dla moich ziomków:

AdrenalinaPL

areq94pl

Hajda

1352493148-U722206.png

Opublikowano

Może trochę dużo czerwonego koloru, ale postanawiam stonować go. Chodziło tutaj o nazwę: Critical czyli krytyczny. Jak pada krytyczny strzał leje się krew. Jak leje się krew jest czerwono :P

Opublikowano

No proszę kolejna mniamnuśna produkcja!

Muszę przyznać że mod jest całkiem fajny i nawet troche przypomina mi krwistość czerwieni z Imaginative'a co napewno jest plusem.

Jeśli mam zacząć krytykować to powiem że jak na 40h pracy (2dni - 8h) to niektóre rzeczy możnaby było jeszcze domodować ale to kwestia osobistej preferencji gdzie wole się nie przyczepiać :>

Kreuj dalej! Ja już też coś tam zacząłem ostatnio więc może się szykować mała nawałnica modów :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Tak na oko bo to było tak, że najpierw wersja była bardzo amatorska i potem ją poprawiałem następnie znowu poprawiałem i dalej. W sumie to była edycja właśnie taka na około i tyle czasu mi zajęło.

Opublikowano

Nie no spoko :) Perfekcja wymaga czasu :>

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

No perfekcją tego bym nie nazwał :D Jest tam jeszcze wiele malutkich szczegółów, które wyjdą w praniu i apelują o pisanie jakie są błędy oraz nie dokładności w modzie + sugestie na Pw.

Opublikowano

Nie no do drobnych szczegółów nie ma się co doczepiać :D

32Aef.png

By Alicexcullen

Opublikowano

Ale dążę do perfekcji i jak gdzie nie gdzie jest błękitny klawisz lub element wygląda to nie profesjonalnie i z 2 kolorowego moda robi się 3 kolorowy ;)

Opublikowano

Oby więcej takich rzeczy ;)

Filmik dobry. Dobra jakość i co najważniejsze muzyka xD

Mod dobrze wygląda kolorystycznie. Świetna szata graficzna.

Czekam na więcej.

Pozdrawiam <3

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Chłopie ja się tylko pytam. Czy ty nie możesz odpowiadać jak na normalnego człowieka przystało? Musisz, poniżać lub używać wulgaryzmów. Po za tym ten mod ma pare miesięcy jest snipera więc ci nie dam linka

@down robiłeś mody od snipera? Wiesz wgl. o kogo mi chodzi? Mam na myśli @x_x_Sniper_x_x

Opublikowano

Nikomu nie ubliżyłem podaj mi epitet, który Cię tak zabolał. ;)

I wcześniej robiłem mody od snipera jeżeli nie wiesz. A już miałem podobnego moda.

Opublikowano

Jak dla mnie słaby mod -.- poza tym, że zrobiłeś wszystko z niebieskiego na czerwony to nie ma różnicy...

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...