Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szaman vs ninja dagger

Kakamil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szaman prowadzony w sposob pomoc pozniej blogo,taki pol buff pol do grania tzn pvper,ma szanse na bycie mocnym? ,pytam bo nie rozkminialem tego,nigdy szamanem nie gralem tak poza privami,lecz pytam jezeli mialbym na nim stac w granicach kolo 70lvl-75lvla,i na wojnach czy jest dobry,oczywiscie eq mialbym bardzo dobre :)....

chce grac szamkiem tym bardziej bo bedzie dla mnie extra bo mam sure wp i buffa i tak mam zrobic,ale wpek to nie bedzie moj glowny char

a dagger dlatego ze jest przyjemniejszy,latwiej eq znalezc, i przede wszystkim + na wojnach z tym ze nie musi ladowac ulepszaczy ataku typu pomoc,aura,duch itd...

Opublikowano

Wydaje mi się że na pvp będzie lepszy dagger, a na wojnach szaman, ponieważ ma taki szamanek 70-75 lvl ma już niezłe buffy, które byłyby pomocne dla gildii i ma więcej skilli AoE (obszarowych) :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...