Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pozwolenia na przedwczesne aplikacje

BR3NDzik

ANKIETA  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za usuni?ciem "pozwole?" na przedwczesne aplikacje?

• Tak.
      15
    • Neutral.
      2
    • Nie.
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co jest zasada na pisanie kolejnej aplikacji po odrzuconej dopiero za 30 dni skoro i tak 80% użytkowników dostaje pozwolenie dużo wcześniej?

Zaczyna to się robić już żałosne, ponieważ stało się to normą. Jeżeli komuś zależy na tej randze to kurwa nie wytrzyma bez niej tygodnia? Dodatkowo tak samo może pomagać w dziale BEZ kida, ponieważ dochodzi tylko zamykanie tematów.

Opublikowano

Zgadzam się co 2ga aplikacja z pozwolenia kiedyś tego nie było.

Po co ta persona jak i tak każdy ma pozwolenie

jak by nie mogli wytrzymać tych kilku dni tylko zesrać się chcą

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ale dla mnie i tak największą beką jest to, że po samej nazwie tematu widać, że regulaminu nie czytają, a później rodzi się takie coś jak Things xD xD xD xD xD

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

tak bo teraz nie czeka się już miecha tylko każdy pisze o pozwolenie i może wcześniej pisać

tak samo z tym 7dni na wykazanie się też powinno tego nie być

Opublikowano

Nic dodać nic ując. Według mnie omijanie tej zasady można by zastosować tylko w sytuacji, kiedy użytkownik został odrzucony z powodu full teamu.

Tak + dodatkowo to co napisała Wredna !

Opublikowano

Nic dodać nic ując. Według mnie omijanie tej zasady można by zastosować tylko w sytuacji, kiedy użytkownik został odrzucony z powodu full teamu.

Ale często gdy jest full team to nawet nie wypowiada się mod czy go bierze czy nie bo jeśli nie to nie ma sensu skracać mu czasu na ponowną aplikacje na kid'a.

Opublikowano
Ale często gdy jest full team to nawet nie wypowiada się mod czy go bierze czy nie bo jeśli nie to nie ma sensu skracać mu czasu na ponowną aplikacje na kid'a.

Wiesz, może być tak, że to naprawdę dobry kandydat, tylko z powodu pełnego teamu się go nie przyjmuje. Cóż, co za dużo to nie zdrowo.

Nie popełnił przecież żadnej zbrodni, tylko napisał w nieodpowiednim momencie aplikacje.

Opublikowano

Nie zgodzę się, jest tablica ogłoszeń i użytkownik ma prawo sprawdzić czy jest miejsce w dany dziale.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Ne jestem pewna, czy jest to aktualizowane codziennie ;-) Chyba, że Antix to pracuś i tak robi :P

W razie niepewności zawsze można napisać PW do administracji.

Opublikowano

Zgody na wcześniejsze aple dostają Ci co mają wtyki u GM+, więc nie na oko te 80% :).

Każdy powinien zapierdalać po równi.

Na tak.

Sam dostawałem zgody na aplikacje przed terminem, można przeżyć bez tego :)

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...