Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wersja 8.2

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że ledwo co wersja 8.1 weszła ale już znudziły mi się brytyjskie czołgi xD

Jak myślicie kiedy wejdzie wersja 8.2 z nowymi chińskimi czołgami?

Opublikowano

Jeszcze przed czytałem, ze po brytyjskich bedą Polskie a tu dupa... Wolał bym polskie czołgi, nie musiała by być ich masa ale czy by były słabe czy dobre to i tak bym nimi grał :) ostatnio czytałem i troche tych maszyn mieliśmy no i kilka tylko na papierze ale w koncu Francuskie niszczyciele to tez tylko bazgroły pisane kijem po wodzie więc ja czekam na Polskie ;) Moze kiedys sie doczekam :> Pozdro

A co do tematu to Ruskie przerobione na Chińskie i Chińskie przerobione na Ruskie.. ;/

Opublikowano

Pisali wyraźnie na stronie że będzie w grudniu Madvied poczytaj czasem stronę WG ;)

Najwyżej będą opóźnienia o tydzień

//Strony WG są bee. ;c

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nowa linia MT amerykańskich i ten T57 :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

OOooo Tak !!

Polskie czołgi nadchodzę !! W szczególności TKS :D

W końcu polskie. Pozdrawiam!!

Ale polskie czołgi beda takie same jak ruskie

bo przecież t-34 był polskim czołgiem ale sprowadzanym z rosji

Opublikowano

Polskie czolgi nie beda miec swojego drzewka, beda znajdowac sie w drzewku europejskim prawdopodobnie wraz z Rumunia, Wlochami i Jugoslawia.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

CZY TO PRAWDA [ KURWA ! ] ŻE DOCHODZĄ NOWE AMERYKAŃSKIE ? [ WKOŃCU ?!]

" Tam , gdzie kończy się dyplomacja, zaczyna się wojna . " - Polivios Dimitrakopulos

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

Testy bede na pewno w tym miesiacu wiec 8.2 wyjdzie gdzies tak 10-14 grudnia .

testy??

super będzie można sobie pograć najwyższymi tierami :P

Opublikowano

Chińskie czołgi to połowa ruskich i amerykańskich taki "piżdzik" M5 jest na 5 tierze (chyba) a juz dalej IS, IS-2 (lepiej zeby było u polaków)

Tak IS-2 powinien być u polaków bo my go mielismy tak samo T-34

Opublikowano

Chińskie czołgi to połowa ruskich i amerykańskich taki "piżdzik" M5 jest na 5 tierze (chyba) a juz dalej IS, IS-2 (lepiej zeby było u polaków)

Tak IS-2 powinien być u polaków bo my go mielismy tak samo T-34

T-34 był sprowadzany z Rosji. Tak samo IS-2 któey napewno bedzie przypominać IS IS-3

Opublikowano

Polska byla jedynie uzytkownikiem tych czolgow, tak samo jak Chiny. W sumie to i lepiej bo w polskim drzewku nie bedzie powtorek czolgow z innych drzewek.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

kij z chinolami ... wszystkie wyglądają jak t-54 jeśli chodzi o medy ,a ciężkie to połączenie loraiine 40t z wieża z t-54 ;]

Gorzej mnie martwi nowy X tier amerykański wieża oscylacyjna jest duużo lepsza niż francuska nie wiem jak jej czas ładowania i kaliber ale ona rykoszetuje pociski ! Czego po francuskim AMX50B się nie oczekuje ... wchodzi jak w masło ... A powinna być dużo lepsza jeśli chodzi o parowanie pocisków.

3007.jpg
Opublikowano

Fajnie by było żeby w drzewku polskim znalazł sie rudy 102 i IS-1 IS-2 oraz H35 tylko moze zmienią nazwe..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...