Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banowanko za free

lopes564

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego ten user dostał bana bez powodu?

http://www.mpcforum....967-kewinpolak/

Things miał wrzucić ss i nie wrzucił, temat został zamknięty.

Jak to jest, od teraz można banować za nic?

Strach posty pisać, bo ktoś mi go ziksuje i zbanuje za obrazę...

Things, jako iż rozumiem, że jesteś jeszcze niewyedukowany to Ci troszkę pomogę.

printscreen-key.jpg

Tym oto klawiszem robisz screena :)

Hahaha patrzcie, pokazałem czym się screena robi i w topicu się screen pokazał xD xD xD

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Bo Things przez rok modowania nie miał czasu nauczyć się regulaminu i panujących na forum zasad. Dajcie mu czas, może się wyrobi do 10 lecia forum

Opublikowano

Things to nie ogar i każdy o tyn wie tylko nie randomy takie jak ty :)

Super ;)

może

Będziemy go wspierać.

Gorzej, jak przed tymi 10 latkami globa dostanie...

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

On pisać nie potrafi a wy wymagacie od niego zrobienia screena z forum... prosze was..

@ElPadrino

a lajka mi dałeś wczesniej... nie liż dupy ziom

Opublikowano

Po co go wyzywacie?

Kazdy popelnia bledy..Zajmijcie sie Waszymi,jego zajmie sie Administracja

Napisał, że ma ss więc niech go pokaże.

Albert Einstein

Opublikowano

Ahh, nie ma to jak lizusowanie, i tak nie dostaniecie -5%...

Całe forum, i ci "modzi", "kidmodzi" to przedział do max 15 lat, może czasem znajdą się wyjątki ale to już bardzo rzadko.

Tyle na ten temat, eot.

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Jeszcze ja napiszę bo ja już w temacie Thingsa 15% dostałem :D.

Things to udaje takiego dorosłego magisterka zasranego ale nic nie potrafi. O właśnie przypomniał mi się pacman ..

Wiecie co mnie w temacie pacmana rozbawiło? :D Słowotwórstwo Thingsa:P

Spójrzcie :

"heating" cóż do szympansa mu daleko bo szympans przynajmniej potrafi odróżnić trójkąt od kwadrata. Napisałbym , że jest analfabetą ale bana dostanę :D''

Things : Po 1 jego posty to tylko dodatkowa praca dla moderatorów.

Ha ha tutaj to ja kompletnie leżę. Pacman dobrze mu napisał , że jeśli ciężka to niech spierdala z tego forum raz na zawsze.

Już wolę by daronian wrócił ze swoimi lodufkami niż Things był na MPC.

Do administracji : gdzie mogę złożyć wniosek o degradację Thingsa? mogę zebrać głosy użytkowników ;> 200osób napewno się znajdzie :)

Sorry za te odstępy lecz mi tak wygodniej pisać + chcę by wyglądało przejrzyście.

sygnary.jpg
Opublikowano

Ahh, nie ma to jak lizusowanie, i tak nie dostaniecie -5%...

Całe forum, i ci "modzi", "kidmodzi" to przedział do max 15 lat, może czasem znajdą się wyjątki ale to już bardzo rzadko.

Tyle na ten temat, eot.

I co z tego że mają tyle lat a nie więcej? Mogą być bardziej ogarnięci niż niejeden "dorosły", a jeżeli rozumujesz na podstawie starszy = lepszy, to nie wiem kto Ci dał internet.

Do Thingsa nic nie mam, każdy popełnia błędy, ale on coś zbyt często.

Opublikowano

Napisał, że ma ss więc niech go pokaże.

Narazie Things pracuje na nową technologią zwaną robienie ss od 2 dni szuka odpowiedniego klawisza.

@top

Koleś dostał 3dni możliwe że za nic

Things popełnia takie faile że szkoda gadać

żadnego dowodu

http://www.mpcforum.pl/topic/760261-dyzikenex/

to samo

http://www.mpcforum.pl/topic/760251-ignorehax/

własny regulamin

http://www.mpcforum.pl/topic/751867-pan-suavek/

To bany tylko z ok 2tygodni dalej mi sie szukac nie chce:)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

No i nie dodał i co mu zrobisz ? zbijesz go czy zbanujesz.Jeżeli nie dodał zdjęcia to znaczy chyba że go nie ma.Nic z tym nie zrobisz.

Yyy czyli idąc Twoim tokiem myślenia mod może zbanować za nic a userzy mają siedzieć cicho, tak?

Narazie Things pracuje na nową technologią zwaną robienie ss od 2 dni szuka odpowiedniego klawisza.

Niedawno dowiedziałem się o programie sprawdzającym składnie zdań, dodającym interpunkcje i poprawiającym błędy orto, jak myślicie, przyda my się?

Ps. Temat był w pogaduszkach, ktoś go tutaj wrzucił więc nie pisać kutfa, że to jest dział od sugestii a nie od takich rzeczy. Swoją drogą GM'owie będący w tym temacie mogli by się wypowiedzieć, no chyba, że Things im tesh troszkę polizał ;)

Albert Einstein

Opublikowano

Ehh... Siedzę na tym forum już dwa lata, nie jednego bana dostałem, nie jedno nabroiłem, nie jedną awanturę rozpocząłem itd i powiem wam jedno. Możecie zakładać kilka, kilkanaście takich tematów, ale jest to walka z wiatrakami i nic w tej kwestii nie zmienimy. Faktycznie są osoby, z którymi można sie dogadać (np. Makin czy Wredna), ale jedna czy dwie osoby mało mogą zdziałać przeciwko całej administracji + globalnych moderatorow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...