Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Auto za kasę w grze.

skorpion28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jakie auto polecacie za kasę, tak najlepiej do ~1,4 mln( Klasa A/B? a może C nie wiem sam). Nie muszą to byc odrazu najlepsze w grze, ale takie w miarę dobre jak i w przystępnej cenie.

Za pomoc daje like :)

Opublikowano

Polecam Forda Mustanga Boss 302 '69 za 1 milion IGC, znakomite auto do pościgów.

Możesz też dozbierać jakieś 400-500k i kupić L'ghini Murcielago Roadster lub Forda Mustanga Boss 302 '12.

Pierwszy jest najlepszym wozem za IGC, drugi ma znakomite przyśpeszenie i jest to jeden z najlepszych wozów w grze do pościgów.

Opublikowano

For mustang boss 302'12 może nie super v_max, ale jak dla mnie bardzo dobre ;D porównywalne z Z tune, ale 400k szybko uzbierasz nie ma co się zastanawiać według mnie.

Opublikowano

L'ghini Murcielago Roadster lepsze, w ogóle to aktualnie najlepszy wóz za IGC według mnie.

Jest znakomity do wyścigów, w pościgach ujdzie.

Ford Mustang Boss 302 '12 jest jednym z najlepszych wozów w grze do pościgów, tam sprawdza się znakomicie, w wyścigach już nie tak dobry jak Murcielago Roadster.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...