Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy hackshield wykrykwa m2boba?

VNM1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo nic nie pisze na stronie boba ze powinno sie blokowac a chodzi normalnie czy to tak ze gram normalnie ale oni przez hackshielda mnie wykrywają i dają mi potem bana a jak zablokuje to co innego ? Nie no zapytam tak. Czy Trzeba bllokowac HS ? Ja nie blokuje boci mi juz 6godzine i niewiem czy mnie zbanują jutro z rana czy nie?

Opublikowano

Nie trzeba blokować HS, ja używam obecnie najnowszą wersję KamerModa od 1 Tyg. i bana nie dostałem, ale to być może, że pilnuje czy nikt na mnie nie donosi :) i do tego używam komendy /gm, aby wykrywało GM.

32265.png
Opublikowano

Ja tam puszczam dropki na m2bobie i bana nie ma od prawie miesiaca... Czytajac posty innych takze mozna przeczytac ze mało banuja co za tym idzie - hackshield jak narazie jest nie szkodliwy...

Opublikowano

a mam pytanie właśnie jak to nastawić aby mi biegał od jednego miejsca do drugiego w m1 np i paczał czy tam nie ma metina a gdyby zrobil by tą trase to zmienił ch i na nową tą trase?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...