Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Punkty

ContraGaminG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy jak dostane pkt np za wygraną podboju 500 pkt czy za leczenie 200 pkt to czy to sie dodaje do odblokowania broni czy tylko te punkty sie dodaja ktore zyskalem poprzez zabicie z broni ?

1359301966-U737205.jpg

Opublikowano

Mam pytanie czy jak dostane pkt np za wygraną podboju 500 pkt czy za leczenie 200 pkt to czy to sie dodaje do odblokowania broni czy tylko te punkty sie dodaja ktore zyskalem poprzez zabicie z broni ?

Unlocki do broni dostajesz gdy zabijasz kogos z niej i tylko w taki sposob ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Grając jakąś klasą (nie w pojeździe) dostajesz exp do danej klasy i do ogólnego doświadczenia (level). Czyli tu odblokowujesz np. nowe snajperki w przypadku zwiadowcy i bronie/perki dla wszystkich klas za "level up".

Zabijając jakąś bronią odblokowujesz do niej dodatki.

Dostając baretki i medale dostajesz exp tylko do ogólnego doświadczenia.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Grając jakąś klasą (nie w pojeździe) dostajesz exp do danej klasy i do ogólnego doświadczenia (level). Czyli tu odblokowujesz np. nowe snajperki w przypadku zwiadowcy i bronie/perki dla wszystkich klas za "level up".

Zabijając jakąś bronią odblokowujesz do niej dodatki.

Dostając baretki i medale dostajesz exp tylko do ogólnego doświadczenia.

A jak np w rashu (nwm jak sie to pisze) dostaje za podlozeni ladunku i za wybuch to to mi dodaje do odblokowania broni czy nie ?

1359301966-U737205.jpg

Opublikowano

Broni do danej klasy tak, np m249.

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

A jak np w rashu (nwm jak sie to pisze) dostaje za podlozeni ladunku i za wybuch to to mi dodaje do odblokowania broni czy nie ?

to dostajesz pkt do odblokowania nastęńpnej broni/gadżetu, ale nie do dodatku danej broni, z której korzystasz. dodatki zdobywasz walcząc bronią (zabijając- masz tam np. zabij 50 typa a dostaniesz nie wiem acog 4x czy cos)

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...