Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MINECRAFT KONKURS! WYGRAJ GIFT CODE I SERWER!

heremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 miejsce - Serwer minecraft 14 dni

Zarąbista nagroda ;>

nagroda jak nagroda :) nie rozumiem o co ci chodzi.

xxx

Opublikowano

Ja subskrybuję tylko te kanały, które mnie zainteresują i chcę być powiadamiana o nowych filmikach, więc wybacz, ale mojego suba nie dostaniesz. Ale może inni skuszą się na GiftCode'a, bo użytkownik premium to rzadkość. :)

Pozdrawiam

Bruzdi

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Ja subskrybuję tylko te kanały, które mnie zainteresują i chcę być powiadamiana o nowych filmikach, więc wybacz, ale mojego suba nie dostaniesz. Ale może inni skuszą się na GiftCode'a, bo użytkownik premium to rzadkość. :)

Pozdrawiam

Bruzdi

dopiero zaczynam więc moje materiały nie są najlepszej jakości, ale z filmu na film jest wg mnie coraz lepiej. Szanuję twoje zdanie. Pozdrawiam.

xxx

Opublikowano

dopiero zaczynam więc moje materiały nie są najlepszej jakości, ale z filmu na film jest wg mnie coraz lepiej. Szanuję twoje zdanie. Pozdrawiam.

Zobaczymy jak Ci dalej pójdzie, może będzie z tego coś ciekawego. Robienie takich konkursów może być efektywne, ale gdybym ja się zabierała za kręcenie filmików to wolałabym przyciągnąć widzów inaczej niż łapać na nagrody. :P Teraz nie jest łatwo wybić się na yt, kręcąc serię Let's Play, bo chyba co drugi gracz coś kręci. :P

Życzę powodzenia. :)

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Pojawiło się wiele zgłoszeń :) Na finał dorzucę coś extra :) Nim będzie ich więcej tym będzie więcej dodatkowych nagród :D

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...