Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Fizz vs Fiora

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Fiora vs. Fizz

Zależy mi na: Dużo zabić, mało zginięć

Dodatkowe informacje: Chciałbym, aby postać nie ginęła zbyt szybko, że na przykład się może wbić w 3, i uciec z fragiem, albo i bez. Nie chcę aby dedała odrazu, na przykład gdy już ktoś zastunuje to odrazu zgine. Szukałem różnych opini graczy, bardziej mi się spodobała Fiora, lecz 2 razy więcej osób głosowało na Fizza ( na takiej ankiecie ) teraz się pytam was, kogo wy mi polecacie ( + i - )

Opublikowano

No właśnie, ale mam pytanie - czy fiora nie jest papierowa? albo czy nie ginie w tfach odrazu? bo ostatnio w grze widziałem 2 razy fiore z statami na przykład 2/5 lub 8/12 oraz częściej widzę fizza niż fiore w grze, nie chodzi mi TYLKO o dmg, ale o to czy przeżyje dużo bitew, tak jak na przykład ma garen(wiem, że to ktoś inny, ale mimo wszystko on też ma dobry dmg oraz z wieele sytuacji może uciec), Fizz ma fajnego skilla do uciekania, fiory skillów nie znam zbyt dobrze.

Opublikowano

Zależy pod co budujesz fiore. Robisz ją pod ad (co jest wgl. niezrozumiałym z dupy wziętym pomysłem) to w padnie w tf zanim do niego dojdzie.

Pod offtanka nie zrobi za wiele, jedynie puści ulta.

Bierz fizza.

• escape
  • redukcja heal
  • slow + knocback w ulcie
  • masakryczny dmg
  • ale kontruje go ryze, którego chyba każdy ma

League of Legends

Opublikowano

Fiory nie bierz, chyba że grasz normalne to ona tam jest bogiem, na rankedach to ona nie ma gdzie się podziać, na Tobie ją zgangują i ona tylko może liczyć na flash, ale i tak średnio bo pada jak mucha, jak to adc, jungla - buffują jungle ona tam sb raczej nie poradzi. Na mida ? xDDDDD Wszystko co ma slow/stun/snear/ ją zabije.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...