Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kopia+minecraft_wallpaper_1_by_andrey_s-d32xbih-002.jpg

b_560_95_1.png

PlayForFun ZAPRASZA !

Szukasz serwera, na którym nie kończy się zabawa, gdzie administracja jest bardzo miła i pomocna, gdzie jest Survival Games, Mob Arena oraz Eventy ? Jeżeli tak to bardzo dobrze trafiłeś !

;)

INFORMACJE OGÓLNE:

Nazwa serwera: PlayForFun

Adres serwera: s30.csrv.pl:13781

Typ serwera: MineCraft [1.4.2] (1/5 Survival - 1/5 FreeBuild - 1/5 Survival Games - 1/5 Mob Arena - 1/5 GamePlay EXP).

Max. ilość graczy: 40 slotów

Whitelist: Wyłączona (przy testach zostaje tymczasowo włączona)

Online mode: False (non-premium !)

Załoga serwera:

Boss: Resitance

Head Admin: WarCook

Modyfikacje: Posiadamy dużo pluginów, m.in.: Dragon Travel, Survival Games, Mob Arena i wiele, wiele więcej !

Opis serwera:

Zapraszamy na serwer PlayForFun. U nas zabawa nigy się nie kończy ! Administracja zawsze pomaga ! Nigdy Cię nie zawiedziemy. Do dyspozycji oddajemy Wam dużo map, aren i rozgrywek z masą możliwości ! Już na samym początku do Twojej dyspozycji dajemy żelazne eq wraz pod komendą /kit gracz. Mamy też do dyspozycji Arene PvP, Mob Arene, Survival Games i inne, równie ciekawe rzeczy. Wszystkie teleporty dostępne pod komendą /warp. Można też się teleportować za pomocą teleportów. Wszystkie ważne informacje można znaleźć nas serwerze pod komendą /warp ratusz. Na serwerze są też płatne rangi takie jak: VIP, SuperVIP czy Mod.

;) Pieniądze z rang idą odrazu na opłatę Servera.

Regulamin serwera: Regulamin serwera dostępny jest na serwerze.

YouTube :

Dodatkowe informacje od serwera:

Nether: Włączony ! Inny świat to podstawa.

Zwierzęta: Włączone ! Bez nich nic nie zrobisz.

Potwory: Włączone! Noo ba, bez nich nie ma zabawy.

PVP: Włączone! Tylko w niektórych miejscach więc nie musisz sie obawiać, że ktoś zaatakuje Cię z zaskoczenia.

!!! OGŁOSZENIA PARAFIALNE !!

- Z pierwszych 30 komentarzy wylosujemy za darmo na 7 dni 2 Vip-y i Svip-a ! (aby wziąć w tym udział należy zmieścić się w 30 komentarzach, w wiadomości napisz opinie o serwerze i swój nick w grze)

- Proszę komentować Serwer PlayForFun. (chcemy wiedzieć co o nim sądzicie)

- GRAĆ, GRAĆ I JESZCZE RAZ GRAĆ ! ;)

Mam nadzieje, że pomogłem. Liczę na +

Opublikowano

Wiem., wiem. Trwają na razie pracę. Za utrudnienia przepraszam, jednakże chcę ulepszyć nieco Serwer. ;) Mam nadzieje, że nie jesteś zły i będziesz grał na Serwerze ;)

Opublikowano

Tak, będzie. Nieco później jak się serwer rozkręci, ale będzie. ;)

wh jest

Wl Już nie ma ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...