Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Look4Win

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto prezentuję ciekawą stronkę na której coś można wygrać :)

O co w niej chodzi?

Sprawdzamy reklamy i czekamy aż pojawi sie opcja sprawdź (mam na to 5 sekund [na naciśnięcie guzika]) i dowiemy się czy mamy farta czy nie tym razem.

To nie jest fikcja, koleś z klasy wygrał czytnik kart pamięci i gdy to usłyszałem sam klikam :D

Rejestrujcie się pod tym linkiem PLX.

http://www.look4win.pl/rejestracja.php

Dziękuję Bardzo :D

Za podanie ukrytego ref linka dostajesz ostrzeżenie. //hornas

o.O
Opublikowano

@UP

Posłuchaj sam siebie. Wrzucasz sam sobie. Jesteś zabawny. Co tracisz na kliknięciu w ref link? Aa zapomniałem przecież jeszcze byś mu pomógł! Ola boga! Co z tego że sam byś tego nie znalazł niech chłopina cierpi. Bana mu jeszcze bana.

Do jasnej cholery to nie bitefight czy inne plemiona tylko system lojalnościowy który opiera sie o linkach ref , Ty niczego nie tracisz , ba zyskujesz jego wdzięczność i to że w ogóle o tym słyszałeś.

Opublikowano
hmm a co jsli ktos nie chce ci pomoc ? podaj normalny link -.-.. nie ma to jak polacy.. tylko dla siebie dla innych gowno

HOLY !

Umiesz uzyc mozgu ? =O co to takiego =O masz [Look4win no ref, czysta www

@UP

Posłuchaj sam siebie. Wrzucasz sam sobie. Jesteś zabawny. Co tracisz na kliknięciu w ref link? Aa zapomniałem przecież jeszcze byś mu pomógł! Ola boga! Co z tego że sam byś tego nie znalazł niech chłopina cierpi. Bana mu jeszcze bana.

Do jasnej cholery to nie bitefight czy inne plemiona tylko system lojalnościowy który opiera sie o linkach ref , Ty niczego nie tracisz , ba zyskujesz jego wdzięczność i to że w ogóle o tym słyszałeś.

Roger THAT, dobrze napisane

Ja juz wygralem 2-3 bony :) po okolo 10 dniach zaprzestalem klikanie w to, powod zapomnialem :)

sharingan1s.png
Opublikowano

Ech i warn -_-'.

Trudno się domyślić że to jest link który może i pomóc, jakoś ja tego nie ukrywałem o.O.

Co do normalnej strony to trudno wyciąć wszystko co jest po look4win xD

No jeśli was tak zbulwersował i zdenerwowało i bardzo wam przeszkadza to skasujcie to.

Poza tym pod linikiem kryło się jedynie t że pole Polecający było wypełnione napisem Herkay które można było wymazać...

o.O