Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban

Keryio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio dostawało się myst-n na combacie. Dostalem na kilka kont myst n, lecz gram na koncie jednym głównym. Czy za to nie ma bana, jeżeli sprzedam zeczy z tamtych skrzynek ( sell back ) a za nabyte GP gifne cos na swoje główne konto? :) proszę o szybką odpowiedź :)

Opublikowano

Jeśli nexon wykryje, że przesyłasz sobie rzeczy z drugiego konta to jest to traktowane jako multikonto więc ban jednak może być ale za samo przesyłanie nie ma bana.

Opublikowano

ale ja tego nie robie masowo. Tylko gdy niedawno dostawało się skrzynki Myst-n za darmo sprzedawalem z nich zeczy ( sell back ) i z 4 lub 5 kont gifałem sobie bronie na główne konto. Nigdy więcej tak nie zrobiłem

Opublikowano

Jeśli nexon wykryje, że przesyłasz sobie rzeczy z drugiego konta to jest to traktowane jako multikonto więc ban jednak może być ale za samo przesyłanie nie ma bana.

Skoro nie ma bana za multikonto, to jak jest to możilwe żeby dostał bana ? Ja tak kiedyś robiłem przez długi czas i nie dostałem bana na żadne konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...