Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak zarabiać darmowe żetony

F3AR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.W tym poradniku chciałbym wam przedstawić jak można za darmo zarabiać żetony.Zaczynajmy:

1.Pierw co musimy zrobić to wejść na

https://www.brick-force.com/pl

i się zalogować tak jak na obrazku :

1352480393-U754660.jpg

2.Teraz gdy już jesteśmy zalogowani klikamy "Kup żetony" o tutaj :

1352480515-U754660.jpg

3.Gdy już kliknelismy na "kup żetony" powinno nam wyskoczyć takie coś :

1352480721-U754660.jpg

Często jest tak że jak wchodzimy wszystko jest po niemiecku więc musimy zmienić język na polski tam gdzie pokazuje ta strzałka.

4.Teraz zjeżdżamy na sam dół i powinno być to :

1352480841-U754660.jpg

5.I to wszystko klikamy i robimy darmowe reklamy i cieszymy się darmowymi żetonami.

Poradnik by F3AR. zakaz kopiowania :-)

Opublikowano

Super ! Genialne. Dzięki za poradnik dodaję do spisu. Good Job !

@Down. Nie potrzeba refreshów bo temat na pewno się nie zakopie. Dodałem go do spisu przydatnych poradników, który jest podpięty. ;)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ta metoda działa, jednak w przypadku "Podaj numer telefonu" trzeba potem dezaktywować usługę :/

@UP i off-top - Ukash to forma płatności, lecz jest sporo wirusów (np. Weelsof) wykorzystujących Ukasha.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Ta metoda działa, jednak w przypadku "Podaj numer telefonu" trzeba potem dezaktywować usługę :/

@UP i off-top - Ukash to forma płatności, lecz jest sporo wirusów (np. Weelsof) wykorzystujących Ukasha.

Pierwszy raz słyszę.Gdy ja robiłem różne reklamy to był tam "Podaj numer telefonu" ale ja zawsze podawałem byle jaki bo i tak nie trzeba podawać prawdziwego.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

jak zrobić tą reklame :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: 8S 8S 8S 8S 8S 8S :ninja:

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...