Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co mogą mi zrobić ?.

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio nie bywam w szkole i dostałem -42 pkt za niusprawiedliwione godziny a teraz środa czwartek i piątek nie byłem w szkole i się pytam was czy może mi coś wychowawczyni zrobić nie wiem kurator czy co ? :F.... ona jest wicedyrektorką..

Opublikowano

zesrać sie.

U nas typiara nie chodzi od września, do tej pory była raz.

Ma kuratora i jesli nie przyjdze do konca połowy dostaje kare pieniężną i tyle, nei srajcie kurwa żarem.

@edit

Botanic jebnij sie w łeb "nagana" rozpierdalasz system.

Opublikowano

-42 pkt ? ile macie punktów za jedną godzinę ? my za jedną godzinę mamy -10 pkt, za jeden dzień wagarów masz 60,70 pkt w zależności ile masz lekcji - koleś w zeszłym roku miał na koniec naganne z ponad -1000 pkt na koniec roku i nie zdał ;> od tego czasu mało kto na wagsy chodzi.

a jedyne co mogą Ci zrobić to naganne na koniec jeśli rada tak zdecyduje, ewentualnie telefon/wizyta u rodziców.

Opublikowano

To zależy od szkoły, u mnie np. od -50 jest rozmowa z pedagogiem, -100 rozmowa z dyrektorem, -150 wylatujesz ze szkoły. Jak je usprawiedliwisz to nic ci nie zrobią.

1355336176-U771046.png

baj mi

Arcymistrz
Opublikowano

U mnie jest tak, że jak masz -300 punktów (na początek +150) to wtedy wylatujesz. Ja często nie jestem w szkole, w zeszłym roku nie byłem z 5 miechów zbiorąc razem (albo nie szedłem, albo operacje...) i nic nie zrobili, przynosiłem usprawiedliwienie i wyjebka. Albo porób coś dla podniesienia punktów.

Opublikowano

Trafisz do więzienia gdzie będziesz cwelony

Lol nie znamy przepisów twojej szkoły

Na pewno w statucie masz wypisane kary za poszczególne wykroczenia

Poczytaj sobie statut zamiast pisac takie chujowe tematy

Opublikowano

ja mam 150 h nie usprawiedliwionych ;) i co ? gówno rozmowa z wychowawynią tylko była a jeśli dalej bede opuszczał to rozmowa z pedagogiem ;) nic ci nie zrobią ja jestem w technikum , najwyżej naganna ale huj 1 semstr moze byc naganna ale na 2 juz raczej nie , ale chlopie nie opuszczaj 50 % z przedmiotu bo mozesz byc nie klasyfykowany

/zakaz handlu

Weteran
Opublikowano

U nas jest tak, że od kilku godzin nieusprawiedliwionych (chyba 8) idzie lista z Twoim nazwiskiem do pedagoga, on dzwoni do rodziców i takie pierdoły. Jeżeli będziesz miał słabe oceny i nie będziesz chodził do szkoły, to mogą Cię chyba do ośrodka wysłać, bo podobnie miał jeden chłopak u mnie w szkole.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

10 nieusprawiedliwionych godzin = sąd rodzinny

hahahha brednie to czemu mam 150h nieusprawiedliwionych i nie mam nawet kuratora zakuta pało? .. lecz się , ale zależy w jakiej szkole

/zakaz handlu

Opublikowano

Jak połowę lekcji opuścisz, ale to chyba muszą być usprawiedliwione i tak, zagadaj do rodziców o usprawiedliwienie.

Ewentualnie, gdy nie będziesz chodzić do szkoły to sąd nakłada karę 10tyś zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...