Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolskaCraft - Nowy i unikalny serwer Minecraft ! [ZAPOWIEDŹ], [MODY], [NO-WL], [100 SLOTÓW], [DODATKI], [VIP ZA FREE], [AWANSE], [GILDIE]

PolskiGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !!!

Jak już wspominam, oto mam zamiar z moim Teamem utworzyć serwer Minecraft, który miałby działać na Modach na wersji 1.4.2, więc kieruję się oto do Was, dlatego że my chcemy utworzyć serwer oparty na pomysłach graczy, którzy mają dużo kreatywnej weny, która byłaby i pomogła w serwerze. Mamy zamiar utworzyć serwer na MODACH, które są przez Was bardzo dobrze znane oraz świadome. Jeżeli ktoś na grał na serwerze z Modami np. BuildCraft no to m.in. jest i on i jeszcze wiele innych, że ogółem będzie ok. 100 modów, które funkcjonowałyby na serwerze. Serwer na start zamierzamy utworzyć poprzez Hamachi, a jeżeli będziemy wiedzieli, że chętnych na grę byłoby bardzo dużo to wykupimy własny serwer. Serwer posiadałby na stan dzisiejszy oczywiście to co jest w opisie wskazuje oraz wiele, wiele bardzo fajnych rzeczy. My chcemy stworzyć serwer, który przetrwa bardzo długo, a nie takie serwery, które po miesiącu gry padają. Obecnie skład Administracji posiada:

2 HeadAdminów

2 Administratorów

1 Junior Admina

2 Moderatorów

oraz

VIPy czyli:

D-VIP - Diamentowy VIP czyli ten najlepszy.

K-VIP - Konstruktor VIP czyli ten, który zna się na modach i umie cokolwiek z modów zrobić.

P-VIP - Piątka VIP czyli pierwsza piątka, która wykupi VIPA otrzyma nagrody codziennie w różnej postaci (Loteriada)

M-VIP - Mod VIP czyli ten VIP jest za DARMO, dla osoby, która da fajny pomysł na dodatek na serwer, a m.in. 10 osób będzie za dodaniem.

VIP - VIP

Dla osób, które zaproponują nam jakiś MOD, a ten MOD pozyska poparcie m.in. 10 osób otrzymuje M-VIPA.

Na start dla pierwszych naszych graczy rozdajemy VIPA na OKRES 7 DNI !!!

Jeżeli ten VIP dobrze będzie wykorzystany, z głową i pomysłowo, to VIP zostanie przedłużony na OKRES 31 DNI, czyli będzie on miał rangę K-VIPA.

Nasza Administracja i zarazem obaj H@, pod namysłami robimy również rekrutację do Naszego TEAMU na Stanowiska:

Administratorzy

Moderatorzy

Pomocnicy

_____________________________________________________________________________________________________________

Aby dołączyć do Nas musisz wypełnić podanie które znajduje się poniżej :

1. Nick w grze:

2. Znajomość Minecraft (MODY, Pluginy itp.)

3. Doświadczenie z gry:

4. Ile byś poświęcił czasu dziennie na serwerze ?

5. Dlaczego właśnie Ty ?

6. Czy ogarniasz wszystko ?

7. Wiek:

8. Coś o sobie:

Zapraszamy wszystkich graczy do wypowiedzi na ten temat. Nagrody dla każdego za drobną pomoc, podanie dodatków oraz wiele innych.

My jako PolskaCraft liczymy na Wasze poparcie oraz zapraszamy chętnie na udział w życiu serwera jak na razie na MPCForum, a potem na serwerze.

MAPA SERWERA JEST OBECNIE UKOŃCZONA W 93% i MAPĘ MOŻNA ZOBACZYĆ NA YOUTUBE !!!

LINK PODAMY PÓŹNIEJ !

KOMENTUJCIE I OCENIAJCIE !!!

Opublikowano

No i fail - bo jak pewnie zakładam serwer będzie postawiony na bukkicie, a 100 portów nawet nie ma D:

Poza tym, jakiego masz neta, skoro będzie hostować 100 slotowy serwer na Hamachi z maksymalną ilością przeportowanych modów ?

Pffff

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich !!!

Wszystko już jest po starym serwerze jednego z naszych Administratorów.

Serwer na Hamachi będzie tylko ok. miesiąca, a potem normalnie.

Aha i jak będziemy go utrzymywać ?

Serwer ma specjalną maszynę i na silniku będzie utrzymywany ale dopiero od wykupienia serwera, a na Hamachi damy radę, ponieważ wszystkie testy były wprowadzone i działało wszystko poprawnie.

Opublikowano

Nie wiem czy mogę ale mam pytanie . Umiem robić pixel arty i chciałabym u was zbudować bo z chęcią zagram na serwerze . Mogę zbudować i potem chcę grać jak wszyscy . Nie oczekuje na nic . Nie chce nagrody , chce by serwer był doskonale dopracowany żeby przetrwał bardzo długo.

Pozdrawiam : Natalka3

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...