Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pliki serwerowe xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zaczynam naukę z robieniem plików serwerowych ( np : chodzi tu też o tworzenie długich diffów )i niewiem jak zacząć powiem wam co narazie umiem/nie umiem :

- Umiem postawić serwer

- Dodać broń,zbroje,biżuterie,wygląd miast,interface itp oraz moby nie umiem map

:(

- Edytować clienta mt2

- Nie umiem języków programowania

To koniec

Prosił bym was o zalecenia za każdą " ROZSĄDNĄ ODPOWIEDŹ OSOBA DOSTANIE LUBIĘ TO " nie pierdolić mi tu głupot

:D niech się wypowiadają tylko osoby co się na tym znają mam nadzieje że wkońcu zaczne się brać do roboty w celu mojej nauki proszę mi podać linki do kompletnych tutoriali ma być w nich wszystko prosił bym żeby ich było jak najwięcej :) prosił bym też linki do usuwania bugów z serwera :)

JAK W ZŁYM DZIALE PRZENIEŚĆ TO

:) I NIE ZAMYKAĆ :P

Opublikowano

Masz tu spisy poradników co jak zrobić ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/381270-tut-spis-poradnikow-dotyczacych-tworzenia-serwerow/
http://www.mpcforum.pl/topic/508056-spis-poradnikow-tworzenie-prywatnych-serwerow/

45450230365060091770.jpg

Opublikowano

Witam

Zaczynam naukę z robieniem plików serwerowych i niewiem jak zacząć powiem wam co narazie umiem/nie umiem :

- Umiem postawić serwer

- Dodać broń,zbroje,biżuterie client + serwer oraz moby nie umiem map

- Edytować clienta mt2

- Nie umiem języków programowania

To koniec

Prosił bym was o zalecenia za każdą " ROZSĄDNĄ ODPOWIEDŹ OSOBA DOSTANIE LUBIĘ TO " nie pierdolić mi tu głupot

:D niech się wypowiadają tylko osoby co się na tym znają mam nadzieje że wkońcu zaczne się brać do roboty w celu mojej nauki proszę mi podać linki do kompletnych tutoriali ma być w nich wszystko prosił bym żeby ich było jak najwięcej :) prosił bym też linki do usuwania bugów z serwera :)

JAK W ZŁYM DZIALE PRZENIEŚĆ TO

:) I NIE ZAMYKAĆ :P

Nie rozumiem nic co napisałes ale, nawet troche umiesz.

poczytaje pare tut'ków to się napewno czegos nauczysz ;>

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Zacznij sie uczyc o freebsd bo ta wiedza ci sie przyda przy zakladaniu np. dedyka .

Na poczatek wez jakiegos questa z npc i modyfikuj go,z czasem obczaisz oco chodzi.

Na forum widzialem wideo-tutka jak wykonac mapke od zera.

Korzystaj z roznych poradnikow,a napewno cos ci sie kiedys przyda.

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...