Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]łucznik

Krystian8788

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taką sprawę do was możecie mi powiedzieć jak dobrze rozwijać łucznika tzw jakie skille brać na start jakie potem itp co kupować na co kasę zbierać.

będą like za każdą odpowiedz.

Nostale DE

DonPedro

LeveL=40

Job=25 na sp 14

chcesz zemną pograc pisz na pw

Opublikowano

Otóż tak skille na początek powinny być takie bynajmniej ja takie miałem jak grałem łukiem :

Doskonały strzał

Przeszywający strzał

Szybkie strzelanie

Skoncentrowany strzał

Deszcz strzał

Sokole oko

Śmiertelny strzał

Dodam że jak każdy łucznik powinieneś zbierać na wk czyli 4 sp łucznika :)

Opublikowano

Skile wymienił poprzednik wiec ja dodam coś od siebie... Luk jest to swietna postać do szubkiego expa. Dzieki sp1 czyli rangowi możesz kozaczyc juz na niskich lvl. Później sin, czyli pvp. Des to już zqbawa, podobnie jak cs czyli sp5. A co do wk to nie chce sie wypowiadać. Jewt to sp eo wsZYSTKIEGO ale też do niczego. Poza lodlem może byc wszerzie jednqk jakoe specialnoe nie szpanuje...

Co do eq itr to wszystko masz w wub forum. Masz tam moj porwdnik z najlepszym eq...

Sorki za orto ale jestem na komie

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Dodam swoje 5 groszy do tematu. Jako lucznik musisz miec refleks, tzn wiemy ze to nie jest to samo co metin2, Czyli nie naparzasz w potki na 1 i nie siedzisz na koniku z ksiazki i nie trzymasz spacji. Na niskich lvlach, musisz unikac tych ciosow z bliska, bo jak widze niektorych magow z minusowa ranga na 20 lvl to ja sie zalamuje... lucznik ma tak samo, moze nie ma malo hp , ale wymieka na poczatku jak nie robisz tych 'Dodge'ow . Polecam zbierac kaske na bron 45 lvl, robiac uniki wg mnie wystarcza Ci bronie z misji, zbieraj na ta bron i potem na wukacza i oblecha :D Lucznik w porownaniu do maga jest hmm, inny zupelnie. Mag trafia kazdym ciosem, ale jak nie masz tych bonusow wrozki to wymieka, a lucznikowi wystarczy dobry luk i juz kosi, podalem tam swoje 5 groszy, moze Sobie to zapamietasz ;'f

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...