Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi w grocie v2.

Spaxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Tak jak w temacie, wchodzę do groty v2 i nagle bardzo duży spadek FPS. O co może w tym chodzić? :/

Gram na serverze reinor.pl. (klient, nie launcher)

To samo miałem gdy grałem na evelen.

O co w tym może chodzić? :(

Za pomoc nagradzam lajkami.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Jest to spowodowane twoją kartą graficzną, wiadomo jest tam dużo mobów i duże obciążenie komputera wtedy jest i masz lagi... :) Przeczyść komputer, przeskanuj.. usun syf z niego i spróbuj :) I graj na najmniejszej rozdzielczosci

Opublikowano

Gram na najmniejszej rozdzielczości, komputer nowy i jak wszedłem do groty to były może ze 3 grupki mobów, a w v2 cisnę całe spoty i lagów nie ma :/

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Na servie gra ok. 750osób, net 10MB nie radiówka! Tak w ogóle to dziwi mnie to bo nigdy nie miałem lagów żadnych w grocie :(

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

W grocie dużo osób przesiaduje ? Wyczyść komputer tak jak wspomniał harnasiek a i jakiego to rodzaju lagi są mocne ? Czy nie odczuwasz?

Opublikowano

W grocie widziałem 2 osoby. Kompa przeczyszczę. Co do lagów to jest to spadek FPS do takich, że po prostu gra nie chodzi płynnie, wręcz jest to męczące ponieważ klatkuje :/ Nie jest to pokaz slajdów, no ale wiadomo...

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Wszystko się wyjaśniło, dziwne to trochę, no ale działa xD

Do rzeczy, włączając klienta przez "Auto Patcher" (można ściągnąć ze strony) nie mam lagów, i to totalnie, cały spot na klacie i ani 1 zacięcia ^^

by @Miyoshi

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...