Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Buff na servach medium&hard

Erna666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie, czy robienie sobie buffa i expienie nim razem z naszą główną postacią (party) jest opłacalne na servach hard & medium?

W sumie zawsze mam problem expic grając np. bodym w grocie bez buffa, jednak znów nie chce mi się go robić bo strasznie opóźnia to exp, np jeśli jest mapa od 120lv to trzeba to nabić i główną postacą i buffkiem, a to zwykle dość jest trudne, z drugiej strony expienie tam czymś innym niż sura wp jest piekielnie trudne.

Jakie jest wasze zdanie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Rób buffa, zawsze się opłaca... pomęczysz się troszke, no ale warto... nie bedziesz miał problemów poźniej z ogólną gram.. bo łatwiej ci się bedzie zarabiac, expic etc..

Pomocnik
Opublikowano

Ja zawsze radziłem sobie bez. No oprócz ravii ;>. Po prostu bony porób dobre do expienia. Zamiast buffa możesz zrobić blok ciosów , krytyk , szycie , nno i omdlenie;p (ewentualnie silny na (orki itp))

sygnary.jpg
Opublikowano

Buff to nieodzowny element postaci głównej. Przyda się dosłownie do wszystkiego i ułatwia rozgrywkę. Wystarczy, że wbijesz na głównej 30 potem expisz ją w PT na dzikusach potem orki itp majac przy tym buffa.

Potem zakładasz ślub i masz o wiele wiele łatwiej, ale reasumujac buffa na każdym serwerze się opłaca robić.

Opublikowano

Ogolnie bufa sie oplaca robic , ale najbardziej jak sa serwery gdzie slubem mozesz sie teleportowac bez ograniczenia lvlowego, np na mape od 100 gdy buffem masz 30, wtedy buff to juz przymus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...