Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Deteced][09-11-2012][MPC] All Slots, AntiAfk No-Menu by Lupu

Lupu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319567765-U339575.png

AllSlots Hack By Lupu

1319567773-U339575.png

Hack by Lupu.
Funkcje:
-AllSlot
-AntiAfk

To moj pierwszy hack. Jestem informatykiem wiec nic trudnego ;) Wystarczylo troszke poczytac o hackach i sam napisalem funkcje ;)

1319567775-U339575.png

beztytuuabv.png

1319567779-U339575.png

Win 7 Home Premium x64

;)

1319567771-U339575.png

https://www.virustotal.com/file/4fabf72e39344cb3d7b6a5fa86e8d087e577ba0bc1e76e9387bb0c9e3a3123dc/analysis/1352469760/

1319567762-U339575.png

http://speedy.sh/KQqfw/All-Slots-Hack.rar

Opublikowano

Graty Graty kolego działa grałem 20 minut. Zachęcam cię likiem abyś pisał hacki z większą ilością opcji wg. mnie najpotrzebniejsze opcje to chams,UnlAmmo,OPK Zombie,Supernopread,NoRecoil i oczywiście All Slot

Opublikowano

W sumie dodałeś tylko opcję All Slot, co w zupełności wystarcza 5 slot. Równie dobrze mogłeś tylko tą opcje dać.

I z tego co wiem to Anti AFK Kick nie działa.

Dobrze, że tylko takie opcje bo nie lubię "Hacków z Kosmosu"

Opublikowano

No widać, że dopiero zaczynasz robić hacki i masz jakieś ambicje w tym kierunku ;)

Kolejny cheater do kolekcji naszego forum.

Mam nadzieję, że ujrzę kolejne wersje wersję w menu (D3D). Ale to trochę roboty jest <3

Działa WIN XP 32 bit B)

Pozdrawiam i czekam na kolejne wersje <3

PS: Właśnie takich hacków trzeba, takich, żeby nie było pełno opcji... :rolleyes:

Dodasz no recoil i inne podstawowe i będzie git.

1357040469-U286162.png
Opublikowano

UP@ Baza D3D Gotowa, mam male problemy, adresy są, bypass jest, memwrite jest. NIedlugo wydam D3D ;)

Opublikowano

Pobrałem i muszę Ci przyznać kawał dobrej roboty. Sam się kiedyś bawiłem w programowanie cheatów ale to jeszcze na starej wersji WR w 2010 roku. Zrobiłem tam super jumpa, no recoila i no falling damage, ale to już było dawno ;d. No nic, ja tylko czekam na nowszą wersję z chamsami.

Opublikowano

Wy nazywacie to ambicjami ?? Dzisiaj czytałem jego post, że struktury wywalają błędy (po prostu różniły się nazwy w kodzie funkcji) i on mówi, że to są lipne struktury, a to jest tak samo jak adresy (albo działa, albo nie), tylko jeszcze trzeba umieć tego użyć.

A co do cheata to to jest prosty poradnikowy z gotowca znając życie, bo jest poradnik z gotowym kodem na to.

PS. anty-kick nie działa, a przynajmniej nie twój, jest tylko jeden dobry, ale jeszcze nikt go nie odkrył (prawie), a już na pewno nie jest publiczny.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Wy nazywacie to ambicjami ?? Dzisiaj czytałem jego post, że struktury wywalają błędy (po prostu różniły się nazwy w kodzie funkcji) i on mówi, że to są lipne struktury, a to jest tak samo jak adresy (albo działa, albo nie), tylko jeszcze trzeba umieć tego użyć.

A co do cheata to to jest prosty poradnikowy z gotowca znając życie, bo jest poradnik z gotowym kodem na to.

PS. anty-kick nie działa, a przynajmniej nie twój, jest tylko jeden dobry, ale jeszcze nikt go nie odkrył (prawie), a już na pewno nie jest publiczny.

Tylko bys krytykowal, jak czytalem troche forum, to nie widzialem abys kogos pochwalil. Tylko prujesz się. Sorry ale nie uzylem C&P. Nic prostrzego nie bylo jak napisanie Slotow. Anty-Kick poprawiony. Juz dziala. ;)

Opublikowano
To moj pierwszy hack. Jestem informatykiem wiec nic trudnego ;) Wystarczylo troszke poczytac o hackach i sam napisalem funkcje ;)

HaHaHa...... Przecież pisałeś już cheata D3D. Chłopie... Po co schodzisz na takie dno? Informatyk? HaHaHa

@Top Działa cheat, win 7 64bit test:15min ehhh.....

@Down Dobra, nie wydam Cię!!! :D

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

UP@ Co? Dopiero prubuje D3D, nigdy jeszcze nie dzialaly wiecej niz 3 opcje. All slot, Super Jump i NFD :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...