Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Wpisy do bazy danych > mora1212> SQL

Lupu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To robienie servera to fake. W google jedynie znajdziesz to. Nie polecał bym próbować robić serverka bo tak jak mówię to nie może być takie łatwe.

Opublikowano

Mowisz? No tez nad tym myslalem czy robic to czy nie. Chcialem to z ciekawosci sprawdzic ;)

Opublikowano

Ludzie ... ja server na bazie danych mory robiłem ... nie róbcie bo to strata czasu ... a i tak musicie napisać cały swój klucz ... bo w bazie danych mora jest on do dupy ... bugi i błędy ... serwer jako tako działa ... ale trzeba kombinować ... Emulator jest w porządku, login serv , i game serv też ... mi mora też zrobił spolszczenie ... wszystkie pliki serwerowe posiadam ale nie dam ;) Bo dużo nas kosztowało pracy ... ale i tak nie da się zrobić ... 1 vs 1 można pograć na Hamachi ale po naprawie klucza ;)

Nie baw się w to , dobrze ci radzę ... Spe@ker też ci to powie ... ;)

// post nic nie wnosi do tematu ;) || areq94pl

// Whoops , sorry ;) Chciałem tylko mu doradzić , ale dobra ;P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jak na razie to tego kodu nie ma ;)

Po prostu mora go nie zupdatował.

Jak zostanie zupdatowany (o ile będzie) to na pewno pokaże sie na forum. No i to też zależy, czy mora będzie chciał ten kod opublikować ;)

1357040469-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...