Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ponieważ ostatnimi czasy bardzo spodobało mi się driftowanie, stwierdziłem wraz z kolegą z gry "Travcia", że fajnie byłoby zrobić filmik oparty na jakiejś historii, w której zamiast zwyczajnego wyścigu byłby wyścig w którym to właśnie my będziemy driftować. Będziemy walczyć o tytuł "MISTRZA DRIFTU NFS WORLD". Ja, czyli HADESS i TRAVCIA walczyli byśmy o wygraną.

Tu jest prośba do Was.

Potrzebujemy statystów i kamerzystów.

Statyści = potrzebni około 25 osób. Warunek, auto tuningowane stylem drift/tuning importowany najlepiej marki:

MITSUBISHI (pomijając ECLIPSE GT)

NISSAN (pomijając FAIRLADY240ZG)

MAZDA (pomijając SPEED3)

TOYOTA (pomijając DRAGSTER EDITION)

LEXUS (wszystkie)

SUBARU (wszystkie)

FORD (dopuszczalny wyłącznie MUSTANG RTR-X)

Kamerzyści = potrzebni 3 osoby. Warunek, dobry sprzęt, to znaczy taki, który mógłby nagrywać w jakości minimum 720p na wysokich detalach gry oraz transfer obejmujący płynną jazdę drugiej osoby.

Każda osoba się liczy.

Zgłoszenia w tym temacie wpisujemy w ten sposób:

STATYSTA / KAMERZYSTA (kim chcesz być, niepotrzebne usunąć)

NICK W GRZE

AUTO

SCREENSHOT AUTA

Każdy zatwierdzony nick będzie wrzucany do list poniżej.

KAMERZYŚCI:

- Wrzosekultras

- Melora

- Wasyl

- Sobol

STATYŚCI:

- KUBABARCA (Nissan Silvia S15)

- DanyPolaczek (Nissan Skyline GT-R Spec-V [R34])

- MA97TTI (Toyota Supra)

- Aras22 (Mitsubishi Lancer Evo VIII)

- Arek226 (Nissan Silvia S15)

- Victimus93 (Toyota Supra)

- MrDod0

- GooFyasty (Toyota Corolla AE86)

- Sruba137 (Mitsubushi Lancer Evo X)

- TheAntychryst (Nismo Z-Tune)

- LittleHack (Mitsubushi Lancer Evo IX MR)

- DeadlyLassie (Nissan 240SX)

- Bufu96 (Nissan Silvia S15)

- PATRYKMIK (Nissan Silvia S15)

- THESEB4 (Mazda RX7 RZ)

- CJJAR1X (Mitsubishi Eclipse Elite)

- PackiePL (Nissan Silvia S15)

- Phantom64 (Nissan Skyline 2000 GT-R [C10])

- Sunstreaker90 (Nissan Skyline R34 V-Spec)

SCENARIUSZ:

Scenariusz

Scena1 wjeżdżam do miejsca nr1

L- siema HADESS słyszałem że ostatnio zwiałeś kolejnemu kordonowi policji?

H- Tym razem było ciężej psy mają nowsze fury z podrasowanymi silnikami, lepsze osiągi ma szczególnie ten ich wóz z ślnikiem dragstera,

przerobili go i teraz nim jedżą po ulicach. Są jakieś nowiny w ekipie? Bo słyszałem o kimś nowym.

L- Taa, podobno daje radę, wyeliminował już Dariusa, Kenjiego i Angie, i jak na razie nie ma sobie równych.

Scena2

WJEŻDŻA TRAWA

L- To ten w żółtym EVO

PODJEŻDŻAM DO TRAWY

H- Skąd jesteś?

T- Rockport.

H- To że jesteś z Rockport i palisz trafkę nie oznacza że możesz się bezkarnie wozić po moim królestwie śmieciu.

T- Hahaha, a więc to ty jesteś królem na tym zadupiu?

H- Pamiętaj pajacu, że to jest mój teren i nie toleruję konkurencji!

T- (śmieje się) Konkurencja? Kto tu jest konkurencją? Dawno nikt Cię nie wyzwał na pojedynek bo siejesz strach wśród swoich. Takie panowanie szybko się kończy.

H- (zdenerwowany) Oszz ty!!!!! Rozniosę cię!!!!!!!

L- Spokojnie, załatwcie to w pojedynkę, znasz te tereny jak nikt inny więc poradzisz sobie z nim z łatwością.

H- Jasne!! Załatwmy to! jutro godzina xxxxx wszyscy tutaj obecni mają się stawić w xxxxxxx

Z IMPETEM ODJEŻDŻA HADESS

L2- Nie wiesz z kim zadarłeś!

T- Poważnie? Bo mnie się wydaje że zadarłem z rozwścieczonym furiatem który stawia wszystko na jedną kartę.

ODJEŻDŻAJĄ WSZYSCY.

H= HADESS

T= TRAWA

L= LUDŹ

L2= LUDŹ2

inne informacje:

zgłoszenia przyjmuję na priv, w grze, na gg, gdziekolwiek indziej

wyżej wymienione auta jeśli nie mamy stylizowanych pod drift, mogą być w jednolitych kolorach czarno-czerwony, czerwono-zielony itp.

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

potrzebujemy kamerzystów ;) statystów już kilku jest ;)

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

zgłaszam się na kamerzystę. posiadam dużo pamięci co wiąże się z wieeeloooma filmami :) nagrywam w jakosci 1080p i 60-100 klatek na sekunde ( to zalezy od cb ile )

dysk prawie 3 TB wiec spoczko ;)

jbc. pisz gg 24679611

Opublikowano

jeśli możesz to wpisz swoje dane :)

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

Despota jak chcesz to ja mogę być statystą, mam z-Tune/ RX8.

Mazdę z napisem tepy chuj

Z-tune czystego

TheAntychryst

jeśli możesz wstaw tutaj screen shota swojego auta ;) albo wyślij mi na priv ;) muszę go zobaczyć ;)

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

dodano scenariusz. wszyscy którzy się zgłosili w imieniu moim są proszeni o logowanie się i zaproszenie mnie do axona dziś o godzinie 18 stej w celu rozpoczęcia nagrywania ;)

nfsw_HADESS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...