Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Brytyjskie czołgi

KalneR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, narazie gram dopiero A10 Cruiser Mk . II i mam mieszane uczucia , działko Pom Pom potrafi dziabnac dziada ;-) ale tylko face to face a z kolei haubica , coż , jak haubica , małe "wygiecie" , dlugie skupienie ;-) , narazie tylko tyle moge napisac :-)

test

Opublikowano

Nie wiem nie jadłem :)

(nie ma szału)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Powiem tak, jeżeli zamierzasz iść w brytole to idź w medy o wiele lepszy od heavy ;)

Mobilne z pancerzem i działa nie są takie złe

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem poczatkowe tiery tej nacji sa slabe - wolne zgranie celownika, slaba predkosc i mala mobilnosc. Jedyny plus to wysokie dmg i penetracja.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Moim zdaniem poczatkowe tiery tej nacji sa slabe - wolne zgranie celownika, slaba predkosc i mala mobilnosc. Jedyny plus to wysokie dmg i penetracja.

Myślisz że ktoś będzie grał daną nacją dla niskich tierów? Liczą się wysokie 7, 8, 9

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Wysokie tiery medow tez nie zadowalaja. Ten 10 tier ma male przyspieszenie i niska predkosc. Natomiast bardzo szybko obraca kadlubem.

Opublikowano

Ja nim akurat gralem :) . Bardziej podobal mi sie ten HT 10 tieru - bardzo mobilny tylko ma duze rozmiary. Dzialko mimo slabego dmg jest szybkie: Rof 7 . Pancerz niby slaby ale po skatowaniu nie widac jego wad.

Opublikowano

Czołgi brytyjskie nie udały sie

mimo tego że ich zaletą jest szybkie strzelanie to np od 7 tieru średnie obrażenia to 170-200 a w np: IS 300+

Opublikowano

Czołgi brytyjskie nie udały sie

mimo tego że ich zaletą jest szybkie strzelanie to np od 7 tieru średnie obrażenia to 170-200 a w np: IS 300+

Tylko ze IS ma znacznie wolniejsze dzialo w porownaniu do nich.

Opublikowano

za to ma dobry pancerz i gdy bedzie czekał na przeładowanie tojest wieksze prawdopodobieństwo odbicia pocisku ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...