Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xtie

Coming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż to nie była próba wyłudzenia bo do puszczenia bota na VPS pobrałem IS, SID i Mapkę - całą noc bocił dzisiaj u mnie "Poland." i możesz się go spytać ile urki i klików u mnie wyfarmił.

Moim zdaniem jest to niesprawiedliwa kara, zatem wnoszę o unban.

Dlaczego?

Raczej nie mam wrogów wśród userów na mpc, miałem mało ostrzeżeń, nie doszło do kradzieży i uszkodzenia niczyjego konta... Zatem ?

@EDIT A za posta "To posprawdzaj.. albo daj passy" mam bana.. heh.... Widzę, że nie wiesz co to żart.

Może jakaś odpowiedź?

Bany za byle co każdy umie wstawić argumentacji nie ma, nie ?

Każdy by się ogarnął, że to było żartobliwe nie było pod presją ani nikomu nie zagrażało.

Dziękuję za "profesjonalizm" w każdym calu,

@EDIT2 Comig od otwarcia tematu online i zlewka.. Spox.

Szukasz VPS?

Mam kilka wolnych miejsc.. pisz GG: 44767233

Opublikowano

Otóż to nie była próba wyłudzenia bo do puszczenia bota

Dla mnie regulamin mówi jasno. Czy są to żarty, czy nie. Prosiłeś o passy i zostałeś ukarany.

Moim zdaniem jest to niesprawiedliwa kara, zatem wnoszę o unban.

Dlaczego?

Raczej nie mam wrogów wśród userów na mpc, miałem mało ostrzeżeń, nie doszło do kradzieży i uszkodzenia niczyjego konta... Zatem ?

Każdego traktuję równo bo tego wymaga regulamin w niektórych kwestiach, czy e-znajomego, czy nie - czy ma -10% ostrzeżeń, czy 95%.

Bany za byle co każdy umie wstawić argumentacji nie ma, nie ?

Jakiej chcesz argumentacji? Powód jest jasny jak dla mnie.

Nie mam nic więcej do dodania. Możesz jeszcze się odwoływać się i GM'ów.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Mnie to obojętne teraz

:D

Posty i repy mnie nie interesują.

Po prostu dla mnie głupota (nie mówięczy Twoja czy twórcó sztywnego regulaminu)

Szukasz VPS?

Mam kilka wolnych miejsc.. pisz GG: 44767233

Opublikowano

Tak Tak wiem.. 5% ...

czytając regulamin globalny jak i działu darkorbit nie widziałem nic o wyłudzaniu kont itd.

jak dla mnie ban nie słuszny ;x

@down mój fail ;x

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

Tak Tak wiem.. 5% ...

czytając regulamin globalny jak i działu darkorbit nie widziałem nic o wyłudzaniu kont itd.

jak dla mnie ban nie słuszny ;x

Naucz się szukać.

Wszelki obrót kontami, czyli ich sprzedaż, wymiana lub oddawanie jest zabronione. (MPC forum nie jest portalem handlowym, nie ponosimy konsekwencji w pośredniczeniu) Zakaz proszenia o konta, bądź wyłudzania ich. Kara: Warn 5% + w uzasadnionych przypadkach odpowiedni ban.

Pierdol system, lecz rób to stylowo

Powrót na stare konto:

Cass†

Opublikowano

Perm jest za to? Znowu macie swój regulamin ?

I to nie jest pierwszy raz gdzie Coming daje perma za wyłudzanie...

http://www.mpcforum.pl/topic/759274-dark-marcin/

Opublikowano

Spinajcie się dalej, a my mamy swoją tabelę w AZ. :)

Zauważ że ta tabelka nie była aktualizowana od x czasu chyba że coś się zmieniło od czasu gdy bylem na modzie :)

Regulamin

Wszelki obrót kontami, czyli ich sprzedaż, wymiana lub oddawanie jest zabronione. (MPC forum nie jest portalem handlowym, nie ponosimy konsekwencji w pośredniczeniu) Zakaz proszenia o konta, bądź wyłudzania ich. Kara: Warn 5% + w uzasadnionych przypadkach odpowiedni ban.

Rozumiem jeśli robił by to nagminnie to można wlepić bana ale ja tu nie widzę uzasadnienia jakiegokolwiek aby nałożyć bana.

Czekam na wyjaśnienie w jaki sposób jest to "uzasadniony przypadek" lub odbanowanie usera :)

Opublikowano

Spinajcie się dalej, a my mamy swoją tabelę w AZ. :)

Po co wypowiadają się tu osoby nie mające nic wspólnego z tym?

Niby Omek nie ma nic z tym wspolnego? Smieszne.

Pomocnik
Opublikowano · Ukryte przez Enzil, 10 Listopada 2012 - Brak powodu
Ukryte przez Enzil, 10 Listopada 2012 - Brak powodu

Coming jeśli też chcesz być 'zlinczowany' jak Things to proszę Ciebie bardzo. Ty jesteś drugą osobą w team'ie MPC , który banuje za nic lub po prostu odbiło Ci coś.

Bo jeśli masz banować permamentnie typka za to , że napisał żartem i to widać GRUBO , że ma mu oddać passy to widać gówno znasz się na żartach. Nazwałbym Ciebie jakoś ale bana dostanę i to perma! bo obraziłem "wielkiego" abmig ( czytanie od końca).

Druga sprawa to jak mogłeś napisać , że np Omek nie ma pojęcia o tym? ten pan miał więcej do czynienia z modowaniem niż Ty. Gdy on modował to Ci mama zmieniała jeszcze pieluchy.

EOT.

sygnary.jpg
Opublikowano

Bez przesady napisze do kolegi "oddaj konto, podaj hasło" i ban? Próba wyłudzenia lub oszustwo - chodzi tutaj o posty typu: Wyślij sms o treści ble ble ble na numer ten i ten. Koszt 0.77gr, a tak naprawdę kwota to 20zł lub próba oszustwa na tle rabunkowym(ale to zabrzmiało) czyli oddaj konto lub coś Ci zrobię.

Unban, niestety ale muszę nadpisać ban i unban bd za 1h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...