Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zakładanie serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Wczoraj spędziłem dość dużo czasu na konfiguracje serwera, niestety nie zrobiłem kopi. Dziś wgrywając plugin wszystko mi się zepsuło (logblock) i nie działa mi permissions. Gdy włączam konsole wyskakują mi błędy w Essentials oraz w Permissions. No to usunełem ten plugin lecz to nic nie dało... Wiecie może co muszę zrobić aby permissions znowu działało (teraz gdy wejdę na serwer nie ma rang i nic nie mogę zrobić) oraz aby essentials nie wyskakiwały błędy. Jeśli potrzebuje ktoś jakiś informacji to niech pisze.

Chciałem zrobić cofkę kompa lecz nie mam punktu do cofnięcia :(

Opublikowano

Temat do śmieci Poradziłem sobie. Jeśli ktoś też miał taki problem, niech zajrzy do Permissions i czy po każdym uprawnieniu nie ma space oraz czy przypadkiem nie ma jakiś luk pomiędzy uprawnieniami oraz pomiędzy uprawnieniami a rangami :) oraz nie może być że robimy sobie tabem musi byc wszystko SPACE :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...