Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na co wydać 500 Boost'ów?

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! W NFS World gram od 3 dni mam już prawie 8 lvl i ulepszoną Mazdę w garażu. Problem tkwi w tym, że chcę sobie kupić miejsce w garażu na nowe Auta i nie wiem czy to się bardzo jak na mój lvl opłaca. Jeśli waszym zdaniem się to nie opłaca to podajcie jakiś dobry wybór na wydanie tych 500 Bost'ów.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Mnożnik mi nie potrzebny po 3-5 rundach na Team Escap'ie to mam 1 lvl i ok.30-40k kasy ;)

@Edit.Ej, a dopiero po odblokowaniu nowego miejsca w garażu z aut schodzą Boost'y na normalną kasę?

Opublikowano

Mnożnik mi nie potrzebny po 3-5 rundach na Team Escap'ie to mam 1 lvl i ok.30-40k kasy ;)

@Edit.Ej, a dopiero po odblokowaniu nowego miejsca w garażu z aut schodzą Boost'y na normalną kasę?

Nie ty kupujesz tylko miejsce na samochód a na to miejsce możesz sobie kupić samochód za kase lub za SB.

A kasę szybko możesz nabić tym:

http://www.mpcforum.pl/topic/746986-hack-bot-levelmoneypart-free-qr-bot-32/

Mnożnik przy tym bocie dużo ci da. Ale lepiej proponuje kupić miejsce na samochód i uzbierać 1.8mln kasy na lamborghinii lp650-4

Opublikowano

Właśnie na Lamborghini zbieram ;) wymarzone autko ;)

A ten bot to legalne to to?Bo jak nie to dziękuję bardzo ;)

Opublikowano

Nie, nie jest legalny, jest to forum poświęcone cheat'om.

ale miejsce sie przyda pozniej, wiec to zakup na przyszlosc

Nie opłaca się bo co 10 lvl dostaje się kolejne, a kolega nawet nie kupił drugiego. Gdy dobije 50 wtedy może pomyśleć nad tym.

Poza tym taki temat już był: http://www.mpcforum.pl/topic/757249-pytanieco-kupic-za-500-boostow/

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Wiesz co? Powiem tak, wszystkie cheaty są nielegalne, ale w niektóre gry po prostu nie da się grać bez cheatów, a ten bot nie ingeruje w grę wieloosobową gdzie mogą Cię zgłosić, ten bot korzysta z wyścigów single player, i może jest szansa 1 na MLN że ci zablokują konto, za pomocą tego botu dostaniesz dużo kasy bez wysiłku oraz wiele części wizualnych i mechanicznych. Jeszcze możesz wykorzystać pewien bug na 600SB tworząc drugiego kierowce i przejściu kilku poziomów, następnie trzeba wyjść z gry i wejść i w tedy dostaniesz 600SB. Chyba to jeszcze działa.

Opublikowano

Ja, pb14, jest jeszcze kilka osób które dość niedawno dostały bana. Tego bota szczerze odradzam, polecam używać Slenf Bota (on jest w 100% nie wykrywalny)

Opublikowano

Nie, tak jak pisał @3up jest szansa 1 na milion, że dostaniesz bana.

Czemu gadasz coś czego nie jesteś pewien ? Znam dwie osoby (pisałem) które dostały bana za bota na zwykłe wyścigi a jest ich na pewno więcej, bo tematów z banami było pełno pewnego tygodnia. Jak pisałem jedyne niewykrywalne (póki co) źródło dochodów to SLENF BOT.

Opublikowano

Ja też jestem jednym z tych co mają bana i to nie jest 1 na 1mln tylko 1 na 1000. Czyli dużo większa szansa na bana ale jak nie przesadziasz z uzyciem to raczej bana nie dostaniesz

Opublikowano

Jeszcze możesz wykorzystać pewien bug na 600SB tworząc drugiego kierowce i przejściu kilku poziomów, następnie trzeba wyjść z gry i wejść i w tedy dostaniesz 600SB. Chyba to jeszcze działa.

A na którym lvlu dostaje się te 600 boost ? :P

y6eft.gif

Opublikowano

@up

Nie daj sie to nie bug tylko jak zakładasz nowe konto to na 3 lvl dostajesz 600 SB ale to działa tylko raz na nowe konto....

Opublikowano

Nie, tak jak pisał @3up jest szansa 1 na milion, że dostaniesz bana.

Milion, niee. Żaden milion, jak juz to 1/100. Czasem bany dają, teraz już częściej.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Żaden bug i jakie 600.000? Boosty dostajesz raz na konto, czyli po dostaniu 600 sb, drugi raz juz tego nie otrzymasz.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...