Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pełny Client Metin2.pl po ostatniej aktualizacji

patrx94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam błąd w metin2.pl odnosnie błędu hack sield'a, detected_hack po kilku minutach gry. Podobno sposoboem na to jest aby dostac w pełni spatchowanego metina od osoby u której on działa. Przeszukałem internet ale nie znalazłem takigo. Jeżeli ktoś mógłby mi udostępnić takiowego byłbym bardzo wdzięczny. Z góry dzieki.!

Opublikowano

To nic nie daje. Hs nie blokuje. na żadnym bocie nie gram. Wchodzę do miasta i po kilku minutach wyskakuje okienko detected_hack... ;/

Opublikowano

Napewno nie masz hacków gdziekolwiek może masz jakieś inne programy , które hs wykrywa jako hacki sprawdź to jeśli problem będzie nadal występował pisz na support

Opublikowano

HS wykrywa Ci czita ... Może na kompie masz bota do innej gry lub czita też do innej gry ...

HS wykrywa to jako czit i dla niego nie jest ważne to czy to do M2 czy do Farmeramy . :P

Usuń wszystkie czity lub zablokuj HS. (to będzie najlepsze rozwiązanie)

Pozdrawiam . :)

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Moim zdaniem (moge się mylic) ale co ma jedno do drugiego ??

HS sprawdza jedynie ładowanie gry tzn zapobiega "wstrzyknięciu" hacka/bota do gry ... myśle że nie sprawdza całego komputera ... bo to by było idiotyczne ... :D

Dajmy na to ... miałem Gordona do Combat Arms "stare czasy" i np według Cb HS z Metina by go wykrył ?? :D

Do Autora Posta :

Jeżeli nie używasz żadnych hackow do Metina (tylko do Metina inne nie powinny ingerować w HS MT2" to

pobierz Od nowa clienta i spróbuj go zainstalowac na innej partycji ... jeżeli to nie pomorze pisz do suportu

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...