Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Który skin wybrać .

McTwissT

Który skin wybrać ?  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który skin wybra?

• Mafia Graves .
    • Overlord Malzahar .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej, zdecydowanie Graves. Według mnie Malzahar wystarczająco fajnie wygląda bez skina. :)

I to jest właśnie bardzo dobre uzasadnienie :)

Opublikowano

Skórka do gravesa jest bajerowa !

Więc nie ma co się zastanawiać :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Malzą nie masz za bardzo co grać, bo wyszedł z mety, a graves jak najbardziej tier 1 ad carry - więc graves.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Bierz graves'a, dzisiaj go kupiłem, od dawna czekałem aż będzie w przecenie, bo wolałem w normalnej cenie kupić jax'a nemesis'a, i potem tego. :3

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mafia Graves 100%. Sam posiadam tego skina, i jestem z niego bardzo zadowolony. Podoba mi się w nim wygląd jego karabinu. Splash art też jest świetny.

Opublikowano

Wg. mnie mafia graves ma świetny wygląd, a malz nawet zwykły jak ktoś już pisał, zajebiście wygląda.

Opublikowano

Mafia graves jest naprawde niezly takie klimaty mafijne :P

Malza najlepiej wygląda bez skina .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Po co się pytasz jakie skina wybrać skoro kupujesz go dla siebie a nie dla innych ? Jak kupujesz t-shirt w sklepie to pytasz się innych klientów czy ten im się podoba ?

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Mimo, iż wolę kolor fioletowy to polecam Mafia Graves. Malzahar aż tak nie różni się tym skinem od standardowego/podstawowego... A Graves w tym skinie ma fajny wąsik (nie jest tak zarośnięty jak w podstawowym) i berecik :D

Opublikowano

Sorry ale widziałem ze ktoś napisał ze "malz jest słaby" ja tego nie potwierdzam bo jak sie nie ogarnia lub nie widzi ogarnietych malzaharów to sie tak mowi ale ja np ogarniam 65% meczy wygrywam na midzie bez junglera a 80% z junglerem.Zastanówcie się co piszecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...