Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Prosze o pomoc.

-Askry-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na forum Combata mam reporta o jakieś włamanie na konto i wyczyszczenie go z 22k gp. Czy moge dostać za to bana skoro tego nie zrobiłem..? A i jeszcze jedno nie powinno tam się przypadkiem pisać reportów po angielsku bo ten gracz którego ''okradłem'' pisał tam po polsku...

Opublikowano

Napisz do nexon i mu wytlumacz ze gosc popelnij jakis blad albo zrobil to celowo bo mu tam kiedys cos zrobiles itp. a zreszta reporty pisze sie po angieslku wiec watpie ze wylapiesz bana.

Btw. A wrzucil jakies dowody/screeny ??

Opublikowano

Napisz do nexon i mu wytlumacz ze gosc popelnij jakis blad albo zrobil to celowo bo mu tam kiedys cos zrobiles itp. a zreszta reporty pisze sie po angieslku wiec watpie ze wylapiesz bana.

Btw. A wrzucil jakies dowody/screeny ??

Właśnie nic nie dał ani żadnych screenów ani nic poprostu napisał ''Dzień dobry z przykrościom zgłaszam ze użytkownik o nazwie -Askry- włamał sie na moje konto oraz wydał moje wszystkie pieniądze czyli około 22000 : ( gp będę wdzięczny ,za jakąkolwiek pomoc.: D'' i tyle...

Opublikowano

Na pewno nie dostaniesz bana, takiego włamania prawie się nie da udowodnić, a poza tym nie wiem czy oni tam w Nexonie mają jakiegoś Polaka który czyta wypociny tych naszych polskich płaczek (nie wszyscy oczywiście), widać że dziecko, nie umie ogarnąć języka polskiego (,,przykrościom'') to po angielsku też nie napisze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...