Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Quartion Regen.

Twixteer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie tego jakie polecacie Ubiór na Quartion regen wszystko na speeda i oczywiście za GP na rangę CSM 5 bo nie mogę się zdecydować czekam na komentarz.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

No na pewno Light Vest. Head: dwa do wyboru: polecam Force Recon Helmet, chociaż jak to woli może być Military Bandama. Uniform sobie odpuść ;) A co do Face: to też nie kupuj na QR, bo ani speeda, ani staminy nie posiadają okularki, czy maski do tej rangi. Lepiej od razu kupić na 7 , bądź 30 dni Gear, bo się opłaci :) Nawet z takim ubiorem możesz sobie śmigać na Eli, czy na innych typach rozgrywki. ;)

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

Light Vest, Military Bandana z ubrań tyle...

Bronie same expolsive Law, RPG, M79 i zwykła broń.

Co Ty, zwykła broń jest zbędna, lepiej kupić MG i powiększyć magazynek o 50 naboi.Ja tam z resztą nigdy nie mam ani zwykłej broni, ani MG, na podstawowy slot ładuję RPG7, Secondary: to jakąś dość szybkostrzelną spluwę z tłumikiem.dalej to własnie LAW i M79, a do tego miny i 2x granaty. Jak jesteś pro to i z samym pistol ogarniesz uciec od zombiaków ;) A co do backpack'a to dobrze mieć klanowy, który jest na 3 sloty, a tylko zabiera 3% speeda.

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

Maksymalna ilość speeda za GP, law, RPG i granatnik, AR lub MG do normalnego strzelania. Jeszcze możesz zakupić za nx speca i remote granade za gp :>

@Edit Zapomniałem o minach :>

Pomocnik
Opublikowano

Full speed, wszystkie granaty, RPG, miny = freerun ;]

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Co Ty, zwykła broń jest zbędna, lepiej kupić MG i powiększyć magazynek o 50 naboi.

MG się nie przydaje na QR z racji ,że ma bardzo niską poręczność przez co wolniej się biega i szybciej męczy oraz trudno przygwoździć zainfekowanego ponieważ gdy skacze MG go nie odpycha skutecznie.Ja polecam na broń główną jakieś SMG i nie chodzi tu o zabicie przeciwnika lecz skuteczne spowolnienie go co daje możliwość łatwiejszej ucieczki.

98216321103540315785.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...