Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cheaty,boty, części ultra.

Rumyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem się zapytać czy jest jakiś szybki sposób na dropienie cześci ultra albo ich znalezienie.

bo z tego co wiem z pakietów kart nie wypadają,tylko na wyścigach,ale cieżko coś trafić.

jest jakiś szybszy sposób??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wbij 50 lvl[największa szansa na drop] i jeździj spec trasy na drop, jak będą w rotacji.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jedną z najlepszych tras jest High Stakes (HS) jest to dość szybka ucieczka drużynowa na 2 osoby. Znajdziesz ją na zachodzie mapy.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

kilka razy ja ukonczylem, i tylko zniej dropia ultrasy?? a oplaca sie kupowac pakiety kart? za 60 i 100k?

Nie tylko, z każdej tak samo (wg. mnie), ale tą jest bardzo łatwo ukończyć i zdobyć złote karty.

Pytanie o karty było kilka razy: http://www.mpcforum.pl/topic/757249-pytanieco-kupic-za-500-boostow/ Szansa na drop ultra jest znikoma albo nawet nie istnieje, prędzej zdobędziesz samochód.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Zbieraj diamenty po 25 - 30 dniu zaczynają ładnie wpadać ultrasy, na strajku też kilka częsci wpadło, ostatnio nawet na dragu wygrałem jekies opony i turbo ultra ;)

Opublikowano

Zależy od serwera. Pewnie dostajesz powerupy i skille 1 i 2 gwiazdkowe :/

Tez tak mialem jak je zbieralem ale tara nie mam na nie czasu..

Opublikowano

Ja jakoś wbiłem i ten 47 dzień diamentów i może z 1 częśc ultra może 2 miałem po drodze xf

Jest to całkowicie losowe, ja 2 ultra złapałem w 15 i 16 dniu, a później do 65 nic dobrego mi nie dropiło.

Opublikowano

dropic mozna w kazdej chwili na HS (Dragi może mniej)

No właśnie nieszczególnie. Jeśli nie ma się problemów z dołączaniem do wyścigu to w trakcie jednego HS przejedzie się ok 4 dragów, a z nich leci dokładnie to samo co z innych tras, trzeba być tyko na tyle dobrym by wygrywać.

Z dragów i pościgów nie leci to samo...

Na Ucieczkach jest większa szansa na coś dobrego

A z dragu nie dostajesz tak łatwo np. Szyb czy rejestracji

Przykro mi ale ja ze swoich doświadczeń wiem coś innego, nie ma szans by to sprawdzić więc nie ma sensu się kłócić ;)

Opublikowano

Z dragów i pościgów nie leci to samo...

Na Ucieczkach jest większa szansa na coś dobrego

A z dragu nie dostajesz tak łatwo np. Szyb czy rejestracji

Opublikowano

Ja polecam na dropienie drag "breaking point" o ile dobrze pisze. Tam sie dobrze dropi ale czeba go troche po męczyć i być na 1 miejscu żebu coś weszło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...