Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ocenicie mój komputer

adamus940

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak,

mam procesor AMD athlon 64 Dual (x2) 2.6 GhZ Core Processor 5200+

Pamiec cache L2 2 x 1024 KB

Win XP

2 GB RAM + Mogę dołożyć +2 = 4 GB RAM

Nvidia GeForce 9660 GSO 1GB

Tata mówi że naprawdę niezły procek i mówi że jak dołoże sobie ten ram to D3 pójdzie na lepszych detalach bez scinek jak mi diablo 3 na low detalach chodzi przy 40 fpsach.

Co by było do wymiany w tym kompie?

Czy pograłbym w Bf 3 , Asassin creed 3?

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

To powiedz twojemu tacie że jest nieco zacofany ;)

Ten procesor to stary gruchot. Zależy jaką masz płytę główną. Prawdopodobnie możesz dołożyć 2 gb DDR2 (pamiętaj nie DDR3!). Ogólnie to nie pójdzie albo na najniższych na najniższej rozdzielczości i w dodatku nie będzie to płynna gra.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Mozesz sobie zapakowac grafike radeona HD4870, bedzie ona troche ograniczana przez procesor ale nie bedzie to tak niska wydajnosc jak wydajnosc 9600 jeszcze do tego wersji GSO. Oczywiscie jak masz zasilacz no-name albo zasilacz z maksymalnym obciazeniem na linii 12v mniejszym niz ~400W to bedziesz musial sobie zasilacz dokupic jeszcze. Oczywiscie do nowszych gier obowiazkowo ten ram.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Czyli, musialbym zeby pograc w cos nowego niz tibia , czy cs wymienic caly sprzęt.;)?

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...